Gå til innhold

Videoseven LTV40DA


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg er kjempe fornøyd med denne TV'en, men jeg har et lite problem. Jeg har ikke fullgod kvalitet på Scart 2. Dette merkes spesielt når kvaliteten på signalene i utgangspunktet ikke er veldig gode. Spesielt fremtredende er dette på parabol tv-tuner, men også på DVD med lav kvalitet. Problemet er at det blir en slags skygge effekt på bildet, samt at man ved scene skifte kan se skyggene av det foregående bilde fortsatt på skjermen. Dersom jeg putter scart kabel i Scart1 så er kvaliteten mye bedre samt at nevnte skygge problem ikke lenger er der. Har også en kamerat som trodde han kanskje hadde samme problem. Er det noen av dere andre som kan avkrefte/bekrefte om dette er et generelt problem??

6758925[/snapback]

 

Jeg har to DVD-spillere på hver sin SCART og det er ingen forskjell på kvaliteten på de. Begge er like bra. Kan det være noe tilsvarende som Brakara skriver her:

Fikk forøvrig bort det meste av etterslepingen ved å trykke på "AV"-knappen en gang til. Da ble det valgt "SCART1 RGB" istedetfor "Pr1 SCART". Vet ikke helt hvorfor det skulle gjøre bildet bedre, men bedre ble det iallefall. Fotballkampene ble litt skarpere også.
?
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg fant forresten ut hvorfor "SCART1 RGB" fungerer bedre for meg. UPC's digitale dekoder har eget meny valg under "my services -> innstillinger -> TV-type" som heter "Velg SCART-kvalitet". Her hadde jeg allerede valgt "høy kvalitet (RGB)". Det andre valget er "standard kvalitet (PAL)", og når jeg velger det så blir bildekvaliteten igjen mindre skarpt og med etterslep.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...