Gå til innhold

Logitech "flat" trådløst tastatur? Finnes det?


Anbefalte innlegg

Har et Logitech diNovo keyboard, som jeg likte veldig godt før det gikk i stykker. Bortsett fra at det var bluetooth basert som til tider skapte problemer.

 

Problemet er at så vidt jeg kan se, går det ikke an å kjøpe kun tastaturet, det selges kun i pakker sammen med den elendige musen, og håpløse "media-paden".

 

Noen som har peiling på hvor jeg kan få tak i et flatt TRÅDLØST tastatur. Med flatt mener jeg egentlig "laptop-lignende" taster - men vil også at tastaturet skal være så lite så mulig. Num-pad er ikke nødvendig.

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skjønner hva du mener. Er helt herlig å jobbe på.

Klarer ikke sånne svære trykkeknapper lenger :S

 

På jobben har de slike tastaturer. ÆSJ :p Det bråker no inni satan.

 

"Flatt tastatur" <3

 

Flatt trådløst tastatur. Det har seg slik at jeg sitte rå skriver på et slikt et i dette øyeblikk. Billig logitech, der det fulgte med en mus som jeg ikke bruker.

Funker fett.

 

Jeg tar også gjerne imot tips og råd om hvor man kan kjøpe det =)

Lenke til kommentar
Det har seg slik at jeg sitte rå skriver på et slikt et i dette øyeblikk. Billig logitech, der det fulgte med en mus som jeg ikke bruker.

Så du vet ikke selv hvor du fikk det? Du klarer heller ikke å finne ut hvilken modell det er? (se klistremerke/eller under batteriene?)

 

Men nå viste det seg at diNovoen min ikke var ødelagt likevel... Ja - det var bare de nevnte bluetooth-problemene. Men er fremdeles interessert i nytt tastatur, da det går så fort tomt for batteri. Og er litt tungt.

Lenke til kommentar
Dette ser jo slettes ikke så verst ut. Jeg lurer faktisk på å bestille meg et slikt et jeg. SKal selvfølgelig bare ha tastaturet, så musen som følger med blir nok ikke brukt..

6702312[/snapback]

 

Tror nesten jeg må prøve den jeg også. Ser ut til at musen ikke er av de romskip-lignende greiene for høyrehendte, så har litt bruk for den også da.

Lenke til kommentar
Prøv ut Logitech Desktop S510, trur det er det det heter.

6737973[/snapback]

 

Hehe... ja, jeg trodde jeg var smart når jeg kjøpte det for en stund siden, men det tastaturet var det største dritet jeg noen gang har vært borti. Stort og tungt og elendig å skrive på. Fjernkontrollen som jeg hadde store forhåpninger til var også elendig - både fysisk (mangler jo mus, så er begrenset hvor mye den kan brukes til) og aller mest software-messig (elendig software, med fullt av bugs).

 

Musen var også dårlig. Knallkjøp! :p

 

Bestilte den pakken som ble linket til hos Lefdal, men lefdal sender tydeligvis fra danmark, og den pakken har enda ikke ankommet norge til tross for at den ble sendt for 4 dager siden. :thumbdown:

Lenke til kommentar
vet ikke om dette er flatt nok for deg:

 

http://www.lefdal.com/is-bin/INTERSHOP.enf..._vartypes_text#

6689589[/snapback]

 

Fikk denne i dag, og jeg tror jeg gir opp nå. :(

 

Tastaturet har et stort område øverst som er helt ubrukt. Men nederst på tastaturet er det ingenting å legge hånden på. Hvorfor i all verden kunne de ikke flyttet tastene opp, slik at det likevel ubrukte området kunne brukes til å legge armen på? Argh, nå er jeg lei av idiotiske tastaturer. Tastene var for såvidt god, men liker diNovoen bedre.

 

Musen var selvsagt crap også. For høyrehendte, dessuten er den 10x raskere enn den andre musen jeg bruker, og det går ikke an å velge hastighet på hver enkelt mus. Derfor er den nye musen ubrukelig.

 

Knallkjøp igjen :w00t:

Lenke til kommentar

Hvis du leser litt mellom linjene her, så skjønner du sikkert at PC'en styres både fra pult og stol/sofa. :) Derfor trådløst, derfor flere mus/tastatur (et fast sett på pult).

 

Synes det er ganske utrolig at det ikke finnes noen skikkelig gode tastaturer og mus/fjernkontroller til dette formålet. Trodde "HTPC" var pop jeg?

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...