Jump to content
Sign in to follow this  
hiper

ødelagt 700gt har jeg krav på nytt?

Recommended Posts

hei!

jeg kjøpte i april-mai et fullt vannkjølingsett med radioator eheim pumpe socket 775cpu blokk og ei skjermkort blokk til mitt 7800gt! så var jeg på et vennelan nå i helga og dataen sto gikk som aldri før..så kom vi på at vi skulle sove etter 2døgn med spilling :) når jeg voknet og komm ned så såg jeg fullt av artifacts over hele skjermen kunne nesten ikke se noe som helst så jeg konkluderte med at skjermkortet var ødelagt så nå har jeg kjøpt nytt skjermkort pov7900gt :thumbup:,men så skulle jeg ta av vannblokka på 7800gt kortet da såg jeg at kortet var blitt blåfarget av uv farge da var det vannblokka som hadde svettet ekstremt mye så hele skjermkortet var fylt med vann og blåfarge :hrm:

hvilke rettigheter har jeg overfor butikken som solgte meg denne vannblokken ?har jeg krav på ny? isåfall håper jeg microplex er såpass seriøse at de erstatter de 2200jeg la ut for nytt skjermkorT? såklart bare vis jeg har rett på ny da :):whistle: skikkelig kjip situasjon...skal selge hele vannkjølinga!

Share this post


Link to post

ja det var en feil på blokka den har lekki it av skruhullene :cry:,men den lekker svært lite,men altså nokk til at skjermkortet ble ødelagt skal ringe til de i morgen! hvor mye erstatning har jeg krav på ca.? 7900gt er jo et tilsvarende kort!

Share this post


Link to post
Har sett ett par lignende saker her på forumet og mener og huske att Microplex var lite villig til og erstate noe mer enn varen som var solgt av dem.

6650425[/snapback]

uansett får jeg snakket med de i morgen skal gi tilbake melding hvordan det gikk! :hmm: er veldig mye penger da jeg bare er 15år brukte alle bursdags pengenne på 7800gt kortet... :cry:

Share this post


Link to post

Erfaringsmessig er det lurt å være kvass om du skal ha erstatning for noe mer enn selve varen. Om du virker veldig seriøs i kravet om nytt skjermkort i tillegg til bare blokken, vil de i større grad forsøke å tilfredsstille deg.

 

Ikke spør om de kan erstatte noe; krev at de skal erstatte det.

Share this post


Link to post

Står faktisk i loven noe som: "All skade som er skjedd pga. feil på vare skal erstattes av leverandør".

 

Stå på kravene dine lille mann!

Share this post


Link to post

Følge-feil fra defekte produkter skal dekkes av leverandør i følge norsk lov, men i realiteten tror jeg neppe de blir villig med på noe sånt med det første.

 

-Stigma

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...