Jump to content
Sign in to follow this  
DemoNsouL

Kjøp av nye PS2 spill fra Norge, hvor?!

Recommended Posts

Hei, håper på kjappe svar her, siden jeg har tenkt til å bestille så fort som mulig.

 

Det jeg lurer på er hvor jeg bør bestille spillene fra. De skal være nye, altså ikke brukte, og helst fra Norge for at det skal gå fortest mulig. Jeg skal ha tak i følgende spill til PS2:

 

Resident Evil: Code Veronica X

Resident Evil: Outbreak

Resident EVil: Outbreak 2

Resident Evil 4

 

Takk for svar, om de er positive. Jeg skal prøve å finne noe på Google mens jeg venter, men det er ikke lett.

Share this post


Link to post

Jeg var innom www.spiderman.no. De har faktisk alle spillene, nydelig. Men en ting jeg la merke til.. de har 2 versjoner av Code Veronica X, Outbreak 2 og Resident Evil 4.. hva er forskjellen?

 

Takker for kjappe svar! :)

 

Edit: Spiderman har de dårligste websidene jeg har vært borti noen gang når det gjelder shops på internett. Får ikke tømt innholdet i kurven.. beløpet er nå på 4xxxkr for 4 Resident Evil spill..

 

Edit: Fant Resident Evil 4 på cdon.com til en veldig billig penge, så bestilte det derfra. Da gjenstå de 3 andre spillene. På grunn av teite nettsider hos Spiderman har jeg stryki dem fra lista. cdon.com har ingen av de andre spillene. Noen tips til hvor jeg trygt kan kjøpe de 3 siste? Pris er ikke så veldig farlig egentlig.. jeg vil bare vite at jeg får spillene når jeg bestiller dem :p

Edited by DemoNsouL

Share this post


Link to post

Ingen som veit om noen bra webshops hvor jeg kan få kjøpt Resident Evil spillene (Code Veronica X, Outbreak og Outbreak 2) uten å bekymre meg for at jeg kanskje ikke får de? Dvs, jeg betaler gladelig helst med faktura, men VISA går ann hvis webshop'n er kjent.

Share this post


Link to post

spiderman har dem og det at det er forskjellig cover er at det er NTSC og PAL formater. Bare se bakpå coveret så finner du fort ut hvilket du skal velge. Hvis ikke kan du jo bestille fra England. EB Games holder vel til der?!

Share this post


Link to post

Prøv EB-Games da. Hvis ikke så kan du få kjøpe RE: Outbreak 1 og 2 av meg. Dog brukt men ikke så mye:) og alt av bruksanvisning følger med. Men du skal vel ha 100% nytt?!

Edited by Wangen360

Share this post


Link to post

www.playx.no har Outbreak 1 & 2 til 199,- og tydligvis Code Veronica X platinum (Går jeg utifra, elendig tittel skriving fra playx sin side) til 189,-

 

De har også RE4 til 179,-

 

Jeg har handlet fra dem mange ganger, og vil si meg meget fornøyd med levering, pris og utvalg. Er i dag det eneste stedet jeg handler ps2 spill fra. (Ikke helt sant, da jeg er innom play.com også)

Share this post


Link to post

Okey. Jeg har allerede fått RE 4, som jeg bestilte fra cdon.com, jeg skal ta meg en tur innom playx.no, så får jeg se :) Jeg bestilte Code Veronica X fra spiderman.no, men har ikke fått noen bekreftelse, mulig det gikk til helvete. Fikk en database error på slutten av betalinga. Virker litt useriøst imo. Takk for svar!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...