Jump to content
Sign in to follow this  
NightReaper

*OPPDATERT* Windows er installert (minneproblemer)

Recommended Posts

Her er maskinspecs:

 

Asus M2N32SLI Deluxe

AMD Athlon 64 X2 4600+ sokkel AM2

Kingston HyperX DDR2-800 2048 MB (2x1024)

XFX GeForce 7950 GX2 570M

SHW-16H5S-05C, DVD±RW, DVD±Rx16, Internal, Dual Layer ± x8/x4, Lightscribe

MIST 500W, 20/24 pins, S-ATA

Maxtor DiamondMax 10 160 GB S-ATA300

 

Starter maskinen med xpcd. Den laster inn alle filene så står det starter opp windows..

etter det får jeg bluescreen...

 

PC'en er selvbygd. Alle kabler er sjekket osv.

 

har dette kabinettet:

 

2-564x376.jpg

Lian Li PC6277

 

Noen som vet hva som kan være galt??

Skal sjekk feilkoden og legge den til hvis det hjelper...

 

*FEILKODEN*

 

A Problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

 

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

 

If this is the first time you've seen this stop error screen,

restart your computer. If this screen appears again, follow

these steps:

 

Check to make sure any new hardware or software is properly installed.

If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer

for any windows updates you might need.

 

If problems continue, disable or remove any newly installed hardware

or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing.

If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart

your computer, press F8 to select Advanced Startup options, and then

select safe mode.

 

Technical information:

 

*** STOP: 0X00000050 (0XE0FFFFF8, 0X00000000, 0X804640BE, 0X00000000)

Edited by [AH-64]Undead

Share this post


Link to post

Problemer med minnet?

 

Kjør memtest 86, og\eller prøv med annet minne i PC'n.

 

EDIT: Du kan også prøve annen XP CD (om du har tilgang til det), og annen DVD\CD-ROM

Edited by Steina

Share this post


Link to post
Problemer med minnet?

 

Kjør memtest 86, og\eller prøv med annet minne i PC'n.

 

EDIT: Du kan også prøve annen XP CD (om du har tilgang til det), og annen DVD\CD-ROM

6590743[/snapback]

 

Minnet funker, men i biosen står den oppført som DDR2-667 brikke og vet ikke helt hvordan jeg skal få den til å kjøre på riktig hastighet... det er DDR2-800 brikker jeg har

 

Har prøvd med XP 32 bit og 64 bit versjonene, samme problemet...

Edited by [AH-64]Undead

Share this post


Link to post

Det er par ting du kan prøve å gjøre for å finne feilen i dette tilfellet. Den feilkoden du har fått tilsier at det er noe galt med minnet, men det trenger ikke være hovedminnet som det er noe galt med. Det er også mulig at det er både sekundærminnet (CPU og L2 cachen) eller i videominnet.

Det jeg ville prøvd først er å byttet hovedminne med noen andre du vet virker (hvis du har noen andre tilgjengelig da) for så å reinstallere windows. Fungerer det fortsatt ikke så ville jeg prøvd med et nytt skjermkort bare for å se om det gjorde noe utslag under windows-installasjonen og til slutt hvis ikke det fungerer (men det burde fungere til nå) så er det mulig å teste en installasjon uten sekundærminnet, men det vil si at du har et defekt hovedkort..

Share this post


Link to post

Han kontaktet meg på Xfire, ( :ohmy: ) og jeg fikk han til å kjøre memtest 86

Du kan jo fortelle hvordan den gikk selv, [AH-64]Undead ? ^^

Share this post


Link to post

Alt funker som det skal, måtte bare stille opp volten på rammen til 1.9 Volt.

 

Men den vises fremdeles som 667Mhz ellers funker pcen og windows er installert osv...

 

Noen som vet hva jeg må gjøre?

 

for prøvde å velge DDR2-800 i bios, men da begynte den å pipe og klage så måtte resette biosen og laste inn instillingene jeg hadde på nytt

 

 

Her er noen bilder fra en test noen har.

 

Det første bildet viser voltvalgene, min står på 1.9 volt som den skal.

 

http://www.phoronix.net/image.php?id=506&i...n32d_bios04_lrg

 

 

Her er den markert på der man velger memmory clock frequency. Min står på auto som den gjør der og vises som 667Mhz som der, bare en annen timing.

Prøvde som sagt å sette auto til DDR2-800, men da ble det kluss...

http://www.phoronix.net/image.php?id=506&i...n32d_bios09_lrg

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...