Jump to content
Sign in to follow this  
nAD

Detter ut, og portforward problemer..

Recommended Posts

Det har seg sånn at jeg har adsl2+ fra et lokalt nett selskap. Modemet har innebygget router (Westell 6200), jeg har sett på Westell sine sider og de har ikke support for modemet lenger (weee). Kobler til via PPPoE, og har kabel rett til pc'en.

 

Tingen er, når jeg forwarder portene så "åpner" de seg ikke til meg. Har kjørt diverse program for å teste dette, merker det også på DC++ og andre programmer. Når jeg kjørte beta versjonen av Vista gikk alt på skinner, dc ville gå i Active mode osv. Men når jeg gikk tilbake til Xp så vil aldri DC++ i active lenger, aldri ha villet det heller.

 

Trykte på reset knappen på modemet, og satt opp forwardingen igjen. Men samme problemet.

 

Så, jeg spiller en del cs. Der ser portene ut som de blir forwardet, ikke noe loss eller choke. Men når jeg åpner mange internett sider, chatter og laster ned noe så stopper alt opp, så kommer det opp en melding om at internett kabelen er koblet i fra. 10 sekunder seinere så er kabelen koblet til, og 10 sekunder seinere så fungerer nettet igjen. Men i løpet av denne perioden kan jeg gå inn på modemet mitt, og der står det at internett koblingen er oppe og går. Dette skjer aldri når jeg spiller.

 

Så er det noe galt med min xp versjon, og noen som forstår problemet mitt?

Altså

1. Får ikke forwardet portene skikkeligt

2. Kobler seg til og i fra :w00t:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...