Jump to content
Sign in to follow this  
macba

Få bort programmer fra gjest kontoen.

Recommended Posts

Har mange programmer på min konto som er komment på gjest kontoen. Hvordan kan jeg få de bort derfra uten å ta de bort fra min konto?

Share this post


Link to post

Jeg regner med du mener programmer som synes i startmenyen til gjest-kontoen. Det er ikke noe problem å fjerne dem herfra, men en litt oppegående "gjest" vil likevel klare å starte det meste. (Det også går å forhindre, men det tar vi ikke nå, for det er vel ikke det du spør om).

 

Bruk Utforsker og gå inn i c:\Documents and settings (der C: er stasjonene er Windows er installert). Der finner du en mappe for hver bruker, der hver brukers skrivebord, starmeny, etc fins. Men det fins også en mappe kalt "All users". Den startmenyen du finner her, er den delen av startmenyen som vises for alle. Du kan flytte snarveiene i denne startmenyen til din startmeny. Mer utførlig enn dette trenger jeg sikkert ikke å forklare det. Nå er du på sporet.

Share this post


Link to post

En annen mulighet som faktisk vil hindre Gjest i å kjøre programmene er å endre NTFS instillingene på mappene selve programmene ligger i.

 

Dette vil hindre en windowskyndig gjestebruker i å lete seg fram til dem på hardisken, slik de kan gjøre om du bare fjerner snarveiene :) Dog som perjohan påpeker så var det kanskje ikke dette du hadde behov for?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...