Jump to content
Sign in to follow this  
Sjefen90

Skjermen er svart. HJEEEELP

Recommended Posts

Nå har jeg snart skiftet ut alle delene i dataen min på grunn av dette dumme problemet som det virker som mange sliter med. Problemet er at dataen får strøm og viftene begynner å gå rundt men skjermen vil ikke skru seg på, den er helt svart. Alt startet helt plutselig en dag at akkurat dette problemet skjedde. Jeg trudde med en gang at skjermkortet var ødelagt men noe som det ikke var noe som jeg fant ut når jeg satt inn det nye skjermkortet. Siden kjøpte jeg nytt hovedkort for å se om det hjalp, men ingenting skjedde. Jeg sjekket så om det muligens at det kunne være strømforskyninga som var feil, jeg satt inn en ny en og det funket heller ikke. Har vært i kontakt med mange som er ganske gode på data og de veit rett og slett ikke hva de skal gjøre. Jeg har restarta bios mange ganger og det har begynt å bli kjedelig. Jeg har sjekket harddiskene om de var ødelagt men de funket helt fint.

 

Er det noen der som veit hva som muligens har skjedd med dataen min eller noen som kan gi meg noen tips om åssen jeg kan få den til å funke igjen?

 

Ser at mange sliter med det samme problemet som meg. Har lest hva dere har skrevet til de andre og jeg har prøvd det men til ingen nytte

Share this post


Link to post

jeg kjenner en som har bæsja på leggen sånn, :!: .

jeg har faktisk hatt et sånt problem sjøl engang, viftene gikk og det hørtes ut som om den levde men da var det cpuen min som hadde takka for seg, det kan sikkert være mange andre grunner til problemet også :hmm:

Share this post


Link to post

Hehe. Jeg er ganske så sikker på at det er cpuen som er ødelagt for det er vel det eneste jeg har sjekket om funker. Jaja, jeg har ihvertfall oppgradert dataen min da :p

Share this post


Link to post

hei

 

har du sjekket at du har koblet riktig strøm til cpu. Det er en 4-pins dings som kobles til hovedkortet. Uten den får du ikke liv i pc-en.

Share this post


Link to post

Ja den har jeg satt inn. er ikke at den ikke skrur seg på men at den faktisk skrur seg på og skjermen er svart mens dataen fortsatt står å bråker. :hmm:

Share this post


Link to post
Guest Slettet+98128394

Det høres akkurat ut som da jeg startet opp min nybygde pc. Viftene gikk rundt og hardiskene og ROM'ene lyste, men skjermen var svart. Jeg hadde bare glemt å koble til strømkontakten til hovedkortet. Årsaken til det var at på hovedkortet skal det være en 4-pinskontakt, mens på PSU'en jeg kjøpte var det en 8-pinskontakt som skulle festes til hovedkortet. Det var bare å sette 8-pin'n på 4-pin'n så virka alt bra. Ikke helt logisk men...

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...