Gå til innhold

Hvilket kamera til MAX! 3k?


Anbefalte innlegg

JEg har veldig lyst på et ordentlig kamera, er veldig lei 2mp kameraet til w810i. Jeg liker å løpe rubdt å knipse bilder av alt mulig rart. Kanskje det er en liten hobbyfotograf i meg? Men skal kjøpe/ønske meg et nytt kamera til bursdagen min. Jeg vil ha et kamera som passer disse spesifikasjonene.

 

-God bildekvalitet

-MS minnekort

-God LCD skjerm

-Sånn at man kan ta bilde skikkelig nærme, husker ikke hva det heter.

-Driter i om det er kompakt eller ikke, driter også i utseende.

 

Ellers har jeg ikke så mye mer peiling, så bare føy til det dere synes jeg trenger.

 

HUSK MAX 3000kr.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå finnes det ca. 100 000 poster om dette fra før av, men jeg gidder ikke å være sint i natten! :p Fattern har et Canon IXUS 60 og det koster 2499.- Blir bra bildekvalitet, bra kontstruksjon, gei skjerm, grei makro som du spør etter. Det er veldig lite å hendig. Så dette kan jeg gjerne anbefale :)

 

Vil tilføye at skjermen er en 2,5" som har 173.000 piksler... Dette er sånn helt greit når det gjelder god skjerm. De litt eldre modellene av fotoapparat hadde 2,5" skjerm med 115 000 piksler, noe som gjorde skjermen veldig uklar. Det mest optimale er jo over 200 000 piksler, men det er vel ikke så altfor utbredt enda.

 

Ixusen er også rimelig rask å finne fokus, ikke så kjapp som speilrefleks da, men helt akseptabelt! Kunne godt ha tenkt meg dette som et supplement til Eos'n min... =)

 

Filmfunksjonen er også bra hvis du vil bruke den...Kameraet har også en "Mycolors" funksjon, som gjør at du kan velge en farge, å gjøre resten svarthvit.. Feks. du skal ta bilde av et rødt hus. Du kalibrerer kameraet med den fargen. Når du tar bildet vil kun rødfargen vises, naturen rundt vil bli svart hvit...Dritartig å leke med det... Akkurat det samme kan du gjøre når du filmer!!

Endret av Antarctica
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...