Gå til innhold

Creative Zen Vision:M og lading via USB-kabel


Anbefalte innlegg

Jeg har vært i Statene og kjøpt med Vision:M. Det som overrasket meg var at det ikke fulgte med NOEN form for lader, annet enn usb-kabelen. Skal kjøpe her hjemme, men det er søndag i dag, og jeg får ikke ladet via usb-kabelen. Det blå standby-lyset i toppen blinker mens jeg har den i, men jeg tror det er bare krampetrekninger fra batteriet (går av og på). Er det noe galt, eller er det bare det at den ikke vil ta lading fra usb-kabelen? Batteriet er nemlig HELT flatt. Er det noe som sier at den IKKE kommer til å fungere med en vanlig lader?

Endret av kiMMey
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det har vært en del diskusjon rundt om man får med lader med Vision:M på epiZENter. (Forøvrig et bra sted å se etter informasjon når du får herligheten til å fungere)

 

Den skal kunne ta lading fra USB-porten, men det er to ting som faller meg inn:

1. USB-porten er ikke mulig å lade på, noe som gjerne skjer på bærbare, og kanskje om det er en svært dårlig løsning om du har en stasjonær (f.eks. en hub).

2. Et batteri kan være totalt dødt om det ikke er ladet på en stund. Ut fra hva jeg vet om gjenoppliving av mobiler, skulle det bare være å lade i en halv time, og deretter dra ut laderen, og sette den inn igjen.

(Lite sannsynlig).

 

Angående laderen:

Jeg har lest litt på epiZENter, og det virker som om det finnes en SD-versjon (uten at jeg vet hva det står for) av pakningen, som er ment til å være billigere enn den med lader. Det virker heller ikke som det er noe spesielt mønster med hensyn til hvor de er kjøpt og om de har med lader eller ikke.

Og jeg ville tro at du kan kjøpe en lader som har tilsvarende spesifikasjoner. Her har du to valg, enten kjøper du en batterieliminator som leverer 5V og minimum 2,4A (Om du faktisk trenger så mye strøm, tviler jeg på), slikt har de gjerne på Clas Ohlson. Pass på at du får med rette pluggen, velg en av de det følger med en haug forskjellige plugger du kan bytte mellom. (Og pass for all del på polariteten, jeg tror ikke det står på laderen til min Vision:M).

Eller så kan du gå den lettere veien (som tar lengre tid å lade med):

Kjøp en veggadapter som har USB-uttak. Disse finner du sikkert i diverse gadgets-nettbutikker.

 

Ble temmelig mye, men jeg håper det hjelper litt :)

Lenke til kommentar

Takk for svar. Etter over en time med kabelen viste den endelig respons og begynte å lade, så nå har jeg fått over videoer og filmer. Liker spilleren svært godt, den låter godt og er lett å navigere. Videoavspilling var nydelig. Angrer ikke.

 

Tviler på at jeg gidder å kjøpe original lader hvis jeg finner noe på clas ohlson til en 3del av prisen. Greit med utbyttbare tilkoblinger, men det blir litt unødvendig i lengden. Lader blir det uansett, usb tar litt for lang tid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...