Gå til innhold

MUSEMATTER ET GODT TEMA


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

jeg bruker min Microsoft IntelliMouse Explorer på standard tøymatte... Dette er kanskje ikke det beste tenker dere.... men jeg syntes det funket veldig bra etter jeg monterte MouseSkates under musa... glir akkurat passe fint. Dessuten synes jeg musmatter av plast blir litt kalde, men det er sikkert bare meg..:smile:

Lenke til kommentar

Ve, selv bruker jeg icemat og den er fet. Før brikte jeg everglide, og den var også bra, men den sliter på teflonpadsene på musa.

 

fUnc 1030 skal også være sinnsykt bra har jeg hørt. Den er iaf stor nok. :smile:

 

Skal kjøpe meg en Logitech mouseman dual optical så snart jeg får spenn, og da har jeg tenkt å kjøpe en fUnc1030. Den har også to forskjellige overflater du kan bytte mellom, og så kommer den i en fet metalleske som er bra nå du stikker på lan osv.

 

Noen her som har prøvd steelpad? http://www.steelpad.com Den er ganske ny, men mange som sier at den er bra.

Lenke til kommentar

func1030 er en meget god matte, og det beste alternativet for optiske mus. Hvis du ønsker å bruke en ballmus har en venn av meg hatt meget gode erfaringer med kombinasjonen icemat/boomslang 2000, hva som er best av func1030/ballmus og icemat/ballmus kommer vel mest ann på smak og behag. Icematen ser stiligere ut, men func1030 kommer i en skinnende blank boks.

Lenke til kommentar

Nei, icemat blir ikke nå særlig kald. Har iaf ikke nå problem med det.

 

Icemat er laget av glass, men overflaten har blitt slipt slik at den er litt matt i overflaten. Grunnen til at den har blitt slipt er for å unngå kondens, gi bedre feste for ballen osv..

 

Det følger forresten med noen saker som du kan sette på musa for å gi bedre gli..

 

Sjekk http://www.icemat.com

Lenke til kommentar

Hei...jeg har lite peil på musmatter men jeg har investert i Logitech Cordless MouseMan Optical og er ganske fornøyd med musa...men jeg bruker ei vanlig tøymusmatte og lurer på som optisk mus bruker kan hente mere presisjon på å kjøpe ei ny musmatte, og hvor jeg kan kjøpe fra og hva som er best

Lenke til kommentar

Func 1030 er ganske enkelt en genial musmatte. Funker fett met både opptisk og ball mus. Du velger selv om det skal være grov eller glatt overflate. Dessuten har du en snedig liten ting som holder ledninga på plass. Som det ble sagt før her kan plast matter virke kalde... Sier meg i grunn ening i dette, men dette gjelder for everglide. Opplever ikke dette med func... anbefales :smile:

Lenke til kommentar

"hva er vitsen med å kjøpe ny musematte når optisk mus er "nesten" like billig,men ti ganger mere presisjon en en vanlig mus"

 

Høh?

 

Enej,

RAZOR 2000 = 2000 dpi

Optisk jall = 800dpi

Logitech dual optisk = 1600dpi

 

(gaming mouse er også 1600dpi)

 

Mere dpi = mere presisjon

 

Kjøp razor.

Jeg ville kjøpt icematgamingmouse, men den musa selges jio ikke lenger.............................................

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...