Gå til innhold

Hvordan cache i firefox


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel i første post sier du "hver gang jeg refresher"...

Kanskje VG har en norefresh-greie i koden?

 

Forøvrig synes jeg veldig lite om avataren din willbend. :nei: Mulig du driver og mekker til en sånn "se jeg kan se IP-en din"-greie. Det er like imponerende som når en treåring sier "se mamma jeg kan sykle uten å holde i styret (på trehjulssykkelen)".

Jeg visste ellers ikke at man tillot script (riktignok som et bildekall) i avatarene her inne. Vurderer å rapportere. :mad:

 

Hva er IP-adressen min forresten? :hrm:

Endret av zjulik
Lenke til kommentar

Nei, ditt bilde er heller ikke bare et bilde, man kan tydeligvis se at det går an å laste opp filer til denne serveren, noe som kan være farlig for www.diskusjon.no. Jeg kjenner admin og har sagt ifra til han om personangrepet ditt på meg(og trusselen din mot selve diskusjon.no) og jeg håper du får en passende straff slik at du lærer til neste gang.

Rapportert.

Lenke til kommentar

OK jeg venter på beskjed fra din kamerat.

 

Til andre som lurer på hvorfor vi har kommet til en liten meningsutveksling her - jeg var av den oppfatning at de muligheter forumet byr på til å lage sin egen personlige signatur, hverken skulle brukes til, eller kunne brukes til, å kjøre script i bakgrunnen som andre brukere ikke vet om eller kan forhindre. I tillegg er der blant annet ikke mulig å bruke en animert gif som avatar, rett og slett fordi dersom alle skulle bruke slike, ville det være ganske irriterende og en liten ekstra belastning på serveren.

 

Min motdebattant her har vist at hver gang noen leser et av hans innlegg, registreres leserens IPadresse (sannsynligvis også alle de andre tingene man kan hente ut) på willbends server, og så kjøres der et lite script som henter denne adressen ut fra willbends logg, og viser den som et "bilde" her i forumet. Etter min mening er dette på linje med å sende ut virus i form av billedvedlegg på mail, eller å hente ut informasjon om forumleserne uten deres tillatelse. I tillegg innebærer det faktum at willbend har fått dette til, at det ikke er grenser for hva man kan gjøre med en avatar, på godt og vondt. Derfor vurderte jeg å rapportere den, men har ikke gjort dette ennå. Jeg kommer til å sende en melding om tråden som sådan, rett og slett fordi det ikke ser særlig pent ut med denne lille disputten. :no:

 

Min avatar er et screenshot av avataruploaden alle brukere her inne ser når de laster opp en avatar til sin profil, og ment som en spøk. Det er en statisk gif, den ligger på hw.nos server, og den utfører ingen verdens ting. Hvor morsomt det er får andre vurdere, men jeg har i alle fall ikke mottatt noen andre klager på den. Er den upopulær, tar jeg den selvsagt vekk.

 

La meg til slutt legge til at å vise lesers IPadresse i signatur på denne måten er et begynnertriks som ikke forteller at man er erfaren, men det motsatte. Det i seg selv burde være grunn nok til å unnlate å gjøre slike ting. Man vil da ikke fremstå som en nybegynner?

Endret av zjulik
Lenke til kommentar

Altså, hvis jeg hoster avataren på min server kan jeg jo lett se hvem som laster den ned gjennom det standard logg-systemet som er på dagens servere. Du får slutte å bruke internett hvis du er redd for at folk kan snappe opp ip-en din.

 

Tilbake til topic:

Firefox cacher i hovedsak sidene man har besøkt, så hvis man bruker Tilbake-knappen skal ikke siden laste inn på nytt.

Skriver man derimot adressen inn i adressefeltet og trykker enter vil alt lastes inn på nytt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...