Gå til innhold

Nikon D70 eller Nikon D50?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Velkommen til galoppen mot evig ruin....

6447087[/snapback]

 

Ruin ja,driver med foto,oppgradering av PC i hytt og gevær (vannkjøling etc) OG fullstyling av bil/anlegg/19" hjul etc så er ruinert konstant jeg.. :D

6455385[/snapback]

 

Hehe.. kjenner til problemet. ;) Jeg vil ha ny blitz, nytt objektiv, nytt skjermkort, nye felger til bilen og ny stereo i bilen. Jeg må bare overtale den bedre halvdelen.

Lenke til kommentar
En klok mann ha sagt at eier man mer enn fem ting, så er det tingene som eier deg. Vær forsiktig så ikke eietrang erstatter reellt behov.

6456768[/snapback]

 

Thorn er løsningen! :dribble:

 

Neida. Det er å kaste penger ut av vinduet. Jeg tror jeg er ganske flink med pengene mine. De få jeg har. Av alle tingene jeg nevnte, så blir det vel én ting tenker jeg, gjenstår å se hva det blir.

Lenke til kommentar
Hvor lyse bilder et kamera tar avhenger av fotografen. Noen kameraer eksponerer lysere enn andre på automatikk, men det tar ikke lang tid før du tar kontrollen over det selv.

6415997[/snapback]

Det er faktisk ikke hele sannheten. D100 og D70 har rett ut av boksen en veldig konservativ "tonal response", så selv om du bruker eksponeringskompensasjon så vil mellomtonene være mørkere enn man burde forvente og hele bildet "grålig". Dette er likevel enklelt å gjøre noe med ved å laste opp en custom tone curve til kameraet som endrer denne karakteristikken. Jeg lastet opp og brukte en slik kurve gjennom hele min fartstid med D70.

6416949[/snapback]

 

Dette var inntresant. Brukte du forskellige kurver, eller fungerte der fint med den samme hele tiden?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...