Gå til innhold

apacer 2700 innstillinger


Shaetano

Anbefalte innlegg

Har problemer med og kjøre minnet i 333mhz, funker helt fint i 266 men over det bare rebooter den eller har no feil med noen filer rett etter oppstart.. bruker win2k.

Har ikke noe peil på innstillingene i bios, søkte litt på forumet og prøvde og kjøre 266 2-2-2-5 og det funker fint ingen problemer :smile: men veit ikke hvilke innstillinger jeg skal prøve på 333mhz for og få det til og funke? hva skal jeg begynne på og hvilke skal justeres først etc.?

har oppgradert til siste bios (1005)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

tenkte jeg skulle få minnet opp i riktig hastighet før jeg gjorde noe med cpu, skal ikke overklokke systemet, iallefall ikke med det første :smile: Har du noen flere forslag? har ikke no peil på innstillinger i bios og det står ikke noe i user guiden som fulgte med kortet, har visst bare "uoffisiel" støtte for pc2700 ram

Lenke til kommentar

Var mest feil med filen ole32.dll, pluss en del andre som det kom blåskjerm av. Dette ble bra etter at jeg oppdaterte bios og skrudde minnet på 266, har ikke hatt noen problemer etter det :smile: Går litt tregere men har litt bedre grafikk med onboard skjermkortet som nå funker :smile:

 

Sjekka i biosen om jeg kunne sette minnet på 3-3-3 men det høyeste jeg kunne sette det på var 2,5-3-3-8.. Vil det funke bra tror du hvis jeg setter den på 2,5-3-3-5?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...