Gå til innhold

Canon 350D vs Nikon D70s


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Elkjøp-selgere er nok ikke så ivrige på å passe på at du får 3-dagers garantien din på et produkt de ikke tjener noen penger på. Det er ikke offisiell Elkjøp policy, men selgere er sjelden ivrige på å pushe produkter man ikke tjener noen penger på. Sånn er det bare (jeg har jobbet der, så jeg snakker av erfaring).

 

Står du på krava, så får du nok bestilt... Alternativt kan du prøve å ringe 81532000. Kundesenteret pleier å ha orden på sakene.

Lenke til kommentar
SirMaximus:

Mange skryter av at det er lite støy på 350d, får håpe det stemmer! Vanskelig å vurdere utifra bilder fra reviews. Enten er det Canons egne bilder som ser fantastiske ut, eller middelmådige bilder tatt av reviewere. Skulle likt å se noen ubehandlede "kontrast-bilder" hvitt til svart / farge til svart. Brå kontraster og overganger.

6392496[/snapback]

Ja, vanlig støy er det lite av, absolutt akseptabelt. Hot pixels og sånt er det riktignok ganske mye av på mitt eksemplar, uten at jeg vet hva som er akseptabelt. De forsvinner uansett ved å flytte på en slider i Rawshooter, så det er ikke noe praktisk problem. Jeg har ikke opplevd dette på annet enn mørke bilder med lang lukkertid (30 sek og sånt). Har heller ikke testet det på høy ISO.

 

Snakker kun av egen erfaring altså, ikke bruk meg som fasit.

Lenke til kommentar
Spørsmålet er vel hvor bra det er å ha garanti på elkjøp kontra japanphoto/elite foto? Noen som har noen erfaringer?

 

Og hva med forsikring?

6395539[/snapback]

Burde vel være like bra, så lenge begge selger norske modeller? Hvis forhandleren skulle svikte, så kan du henvende deg direkte til importør. Du har uansett fem års reklamasjonsrett fra importør så lenge du kjøper norske modeller.

Lenke til kommentar
det er bedre å ha reiseforsikring enn å tegne sånn bare enkel kamera forsikring, du tjener mer på det. den kameraforsikringen er bare noe tull som de tulletassene har funnet opp for å lure kunder...til å betale mer for produktet.  :mad:

6397205[/snapback]

 

 

reiseforsikring dekker vel stort sett bare opp til 10.000kr? Da er det dumt om du har en 1Ds MKII og tonnevis med L optikk når du blir ranet :p

Lenke til kommentar
Nå stiller jeg spørmål om hvilket minnekort dette er. Kan da ikke være spesielt bra?

6392609[/snapback]

 

Jeg hentet mitt kamera i går, de var selvfølgelig fri for de minnebrikkene som skal følge med. Jeg la så hyggelig som mulig :hrm: frem hva jeg mente om at de ikke kunne levere brikken før om en uke, når dette til og med var annonsert stort i elkjøpavisa... og fikk en SanDisk Ultra II 2 gb. for kr. 1,- :yes:

Endret av #Pazuzu
Lenke til kommentar

Elkjøp hadde ikke inne så de ettersender kortet. Plukket opp et 1 GB Extreme III på japanphoto like greit. Fin pris også: 499,-.

En spennende tid dette, men en del å sette seg inn i. Men med bruksanvisning og digital fotografi i praksis skal det nok gå greit. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...