Gå til innhold

Advarsel: Svindel på bruktmarked "Dell 2407WFP"


lqpl

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Kan bekrefte at denne karen driver med svindel nå , heldigvis var det ikke de største summene for meg , han tar i mot forskuddsbetaling og sender ikke varen , det vil si han sier hele tiden at den er sendt og når en tar kontakt igjen skal han sende denne i morgen osv ... og plutselig er han på ferie uten mobilen sin osv...

 

Jeg tror også det kan være flere som er svindlet av han denne gangen da han hadde flere ting tilsalgs samtidig.

 

Navnet hans er Lasse - Hammervold alias The Metakid

 

Så pass på med dette med forskuddsbetaling en brenner seg til slutt , har kjøpt og solgt en mengde ting via nettet men dette er første gangen det har skjært seg fullstendig.

 

 

....::: Snille barn lever Lengst :::...

Lenke til kommentar

Utrolig kjedelig!! Jeg har faktisk prøvd å handle med denne karen..

For en måneds tid siden så jeg en anonnse på bruktmarked. Han ville selge en uåpnet bærbar HP-pc, til en gunstig pris. Vi utvekslet en del mailer, og vi ordnet en avtale om å møtes på hans bostedsadresse. Det gjorde jeg, men ingen Lasse var å se.. og han svarte heller ikke på telefonen den ettermiddagen. Naboene kunne bekrefte at han bodde i huset der jeg var kommet. Jeg reist så hjem med hendende tomme. (kanskje like greit..) Et par dager etter fikk jeg mail om at han og en kolega hadde vært usatt for et biluhell, og han bekaget at jeg ikke fikk kontakt med ham. Han skrev videre at han kunne betale for de km jeg hadde kjørt. Synes det var litt merkelig alt i alt, men ok, uforutsette ting kan skje. Jeg prøvde igen å få til en avtale på henting. Men noen nye dager går, og jeg får ei melding på mobil at han hadde solgt pcen, og pga at prisen var bedre enn det jeg hadde tilbudt. Litt merkelig å plutselig selge, i og med at han hadde hatt såpass mye kontakt med meg. Min konklusjon: Jeg prøver ikke å kjøpe fra Lasse igjen.

 

Er VELDIG glad for at jeg ikke betalte de 6500 kronene han skulle ha på forskudd!

Lenke til kommentar
Utrolig kjedelig!! Jeg har faktisk prøvd å handle med denne karen..

For en måneds tid siden så jeg en anonnse på bruktmarked. Han ville selge en uåpnet bærbar HP-pc, til en gunstig pris. Vi utvekslet en del mailer, og vi ordnet en avtale om å møtes på hans bostedsadresse. Det gjorde jeg, men ingen Lasse var å se.. og han svarte heller ikke på telefonen den ettermiddagen. Naboene kunne bekrefte at han bodde i huset der jeg var kommet. Jeg reist så hjem med hendende tomme. (kanskje like greit..) Et par dager etter fikk jeg mail om at han og en kolega hadde vært usatt for et biluhell, og han bekaget at jeg ikke fikk kontakt med ham. Han skrev videre at han kunne betale for de km jeg hadde kjørt.  Synes det var litt merkelig alt i alt, men ok, uforutsette ting kan skje. Jeg prøvde igen å få til en avtale på henting. Men noen nye dager går, og jeg får ei melding på mobil at han hadde solgt pcen, og pga at prisen var bedre enn det jeg hadde tilbudt. Litt merkelig å plutselig selge, i og med at han hadde hatt såpass mye kontakt med meg. Min konklusjon: Jeg prøver ikke å kjøpe fra Lasse igjen.

 

Er VELDIG glad for at jeg ikke betalte de 6500 kronene han skulle ha på forskudd!

6741680[/snapback]

 

Høres ut som han driver med dette på heltid , har desverre ikke hørt noe fra admin av bruktmarkedet heller så håper ikke flere blir lurt på samme måten.

 

Av ren nyskjerrighet har du en adresse på han skulle bare likt og sett om den var lik min adresse da jeg har noen planer i hodet anngående dette :) kan vel sendes i pm om en ikke har lov og legge det ut i forumet ...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...