Gå til innhold

Splitte ett bilde i flere biter


Anbefalte innlegg

Er på jakt etter ett program som kan splitte ett bilde og motivet over flere bilder. Tanken er altså at man har et motiv som man ønsker fordelt utover x-antall nye bilder (jpg-filer=) i ønsket format. Slik at man kan fremkalle dette og deretter kan sette disse sammen til et bilde.. Som et puslespill på en måte.

 

Dårlig emnetittel og dårlig forklaring, men kanskje noen skjønte og har ett tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har photoshop. så jeg trenger ikke å laste det ned, men aner ikke hvordan jeg skal få til dette i photoshop. Noen som har sett en tutorial på dette eller har tips?

 

Jeg har vært borti program så slår sammen mange bilder til ett panorama bilde, men om det finnes et enkelt program som gjør dette motsatt så hadde det også vært ettertraktet.

Lenke til kommentar

Utifra hvordan jeg skjønner posten din, høres det ut som du bør ta en titt på http://en.wikipedia.org/wiki/Rasterbation

 

"Rasterbation" er navnet på en teknikk lik den du beskriver, splitte opp et bilde i n antall deler for å printe det ut. Nå snakker du om å fremkalle bildene isteden, og siden jeg ikke har testa programmet wiki-siden refererer til, vet jeg ikke om den lar deg lagre alle de individuelle filene.

 

Det er vel for deg å finne ut, tenker jeg :-)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Takker for tilbakemeldinger, programmet som det ble linket til over her gjorde jobben. Det splittet opp bildet i x antall pdf filer. Deretter konverterte jeg pdf filene til jpg og fremkalte disse, hos Elkjøp for 10 øre stykket. Resultatet ble helt ok.

 

Så takker for hjelpen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...