Gå til innhold

Trenger ATI driver nødhjelp


Anbefalte innlegg

Lang historie kort: Driver som fulgte med maskinen min en notebook med et ATI radeon 9600 MOBILITY ble uninstalled ved en feiltagelse.. Så jeg går til ATI sin side HER: https://support.ati.com/ics/support/default...e&folderID=5712

Laster ned Catalyst Mobility 6.5 for Windows XP (merk har valgt at jeg har notebook mobility card) så når jeg kjører denne får jeg beskjed om at den ikke kan installeres, ta kontakt med produsenten.

 

Prøver også HYDRAVISION - For RADEON and Mobile ATI Products den legger ikke inn noe driver.

 

Klarer ikke installere noe fra ATI, så kommer jeg over OMEGA drivere som jeg faktisk klarer å installere.. Tror egentlig at alt fungerer helt til jeg scroller på en webside da ser jeg at det hakker vilt som en bølge... Hvordan fikser jeg dette? evt finner en OFFISIELL driver som faktisk lar seg installere?

 

 

Hjelp mottas med stor takknemlighet

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hadde samme problemet med mitt mobility x700.

En kompis av meg lastet ned en fix for å kunne bruke standarddrivere og ikke mobilitydrivere, og dermed var alt helt ok. Vet dessverre ikke hvor du kan finne dene fixen eller hvordan den brukes :hmm:

6181712[/snapback]

Det du gjør er og laster ned driveren fra http://www.omegadrivers.net/ati/win2k_xp.php den fungerer på laptop har selv prøvd det pga jeg kom borti samma problemet med mitt 9200 mobility

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...