Gå til innhold

Prosjekt: Twink team gamer.no


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå begynner vi å få en god del folk her ja! Til dere som jeg har stillt (?) tegn bakom, si om dere er med samme hvilken server, for jeg forsto ikke helt om dere skulle vere på en bestemt server eller kunne vere med på hvilken som helst.

 

Det blir vanskelig å velge faction og server fordi vi må vere på en server der minst 1 person er og kan rushe oss gjennom instancer. Men vi får prøve å finne ut en server i dag.

 

Det vil også vere ett problem, lat oss fks si vi vil ta tavinarr eller hva serveren het, siden der var visst veldig bra. Er den PvP server? Isåfall har jo shade22 1-2 level 60 der, og kunne ha rushet oss veldig lett. Men så hadde vi han andre karen her med en level 40 hunter som sa han kunne rushe oss gjennom deadmines, da går jeg ut ifra han er alliance. Og det blir vell ikke aktuelt for noe å slette charen sin på en PvP server for å bytte faction?

 

Jeg vil nå trenge å vite hva slags servers som er bra 10-19 BG "miljø" altså de er veldig ofte opne. På en av de serverene må vi ha en level 50-60 (eller 40 hunter :p) som kan rushe oss gjennom instancene. Vi må også vite om det er flere enn han/hun med level 50-60 character som spiller der, og hvilken faction de 2 (eller flere) er på. Om de er forskjellige factions vil det vell neppe funke.

 

Dagens mål: finne ut server og faction;) Men folkens, fordiom vi finner ut server og faction i dag, er det ikke smart begynne levle helt ennå, husk på at det vil bli på rundt level 14 att vi må bli rushet i forskjellige instancer, siden vi kan ikke grinde WC etc på level 18-19 og så blir vi level 20..

Endret av genetex
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123897

Det vil vere smart å velge en server der noen er i sterkt undertall. (Oss)(forutsett at noen som har en highlevel kan rushe oss gjennom instancer der)

Lenke til kommentar

Jeg er med. Jeg, Alexanderhagen og maange andre venner har level 60's på twilight's hammer og kan lett runne folk gjennom WC/SFK/DM på nullokommasvisj. BG miljøet skal vist være veldig bra, men kan sjekke det ut iløpet av dagen. Driver faktisk ¨å spiller opp en rogue twink nå. Level 13 hitil og på 2 DM turer har bare cloth shit droppa :D

Lenke til kommentar

Ok, bare for å ha litt mer orden.

 

Folk som er med på alliance på twiligs hammer:

 

genetex (rogue) + 1 kompis (kompis = mage)

sigz (og kompisene hans?)

1337antikatt

bamboocha (dwarf priest) og 2 hunter venner og 1 mage venn.

Pysolos (warlock) + 2 kompiser

Alexanderhagen

Torinogut (priest/druid:D)

Wow-marius (dwarf hunter!)

jhj (rogue eller warrior)

laxen (rogue, warrior eller paladin)

Dewd (bare kanskje, gnome rogue)

 

totalt: 17, hittil

 

 

Dere som ikke er med på listen, skriv i den første posten deres her, der dere sa dere ville vere med, om dere er med på alliance på twiligs hammer eller ikke. :yes:

 

Nå som vi etterhvert får alle folka på listen må jeg vite hvem som kan rushe oss i instancer, og vi burde lage en liste med hva vi skal kalle oss, og hvilken class vi skal vere. Og nei, alle får ikke lov til å vere rogues med dual weild life steling og blablabla, må ha av alle classes for å få til bra taktikker etc :p

Endret av genetex
Lenke til kommentar

*sigh*

Joa, kan vel sikkert bli med på Alliance på Twilight også, spiller jo der fra før..

 

Edit: Jeg er gjerne warlock btw

Edit2: og jeg har fått med en kompis (hunter)

Edit 3: fått med enda en kompis (mage eller rogue)

Endret av PySoLoS
Lenke til kommentar

Hehe ja healers er bra:D Er vell nesten samme hva du er, begge healer ganske bra, priest har scream, druid har roots:p

 

Det hadde vert fint om dere finner ut hvilken class dere skal vere, og dere som skal ha med kompiser finner ut hvilken class de også skal vere. Så når vi har funnet ut alle som skal vere med (vet ikke sikkert om de som sa før i tråden at de ville vere med, vil spille på twilights hammer, og vere alliance, men jeg håper de gir lyd fra seg) Og har funnet ut hvilken class alle skal vere. Når vi har liste over alle som skal vere med, og hvilken class de skal vere, kan vi lage characters.

 

Jeg vil tro at det er best om vi møtest på level 12, lager 10 mann raids til WC, DM og SFK!

Endret av genetex
Lenke til kommentar

Yo. Jeg Er Vennen av Pysolos og jeg kan tenke meg og være Dorf hunter :)

 

men Når vil dette skje? altso.. Når vil guildet bli Opprettet osv.

ville vært fint og vite på forhånd:)

 

 

Fade, Out!

 

 

Glemte og si.. Har en liste her over Items som er veldig nyttige og ha på lvl 19:)

 

Leather: Tunic of Westfall,Feet of Lynx,Deviate Scale belt, Leggings of fang.

Cloth: Tree bark jacket / Corsair shirt (sikkert noe mer men hakke så god oversikt på cloth:P)

Mail: Cobrahn's Grasp, Rewarden fra Deadmines,Silver linked footguards,Thorbia's Gauntlets. (adder du enchants på disse er du garantert og ha de beste twinked itemsene for 10-19)

 

Våpen: de 3 beste Twinked items for Warriors og Hunters og rogues er : Night reaver ( 2h øks fra SFK),Black malice (2h mace fra SFK), Assassin's blade ( Dagger fra SFK) og Shadowfang (1h sverd fra SFK) Har Black malice på min twinked Warrior @ Deathwing og jeg critter opp til 300. (fiery fire wpn)

 

Happy grinding all :D

Endret av WoW-Marius
Lenke til kommentar

Supert! Men ver så snill å stopp leveling på level 12 ok? Slik dere er med på instance farming etter items, og ikke får for mange levels. Og skriv hva dere kaller dere!

 

Husk på alle sammen: Ikke bli over level 12 før resten av guilden også har blitt det! Når alle er det, kan level 60 folkene rushe oss raskt gjennom forskjellige instancer for å få nice items!

Endret av genetex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...