Gå til innhold

Trenger rask hjelp angående Hitachi LCD-TV


Anbefalte innlegg

Faren min har bestemt seg for å kjøpe en Hitachi LCD-TV, fordi han får mye nesten 40 % rabatt på dem.

 

Men er det noen som har erfaringer med Denne Hitachi TV'en, det ser ut som det er den beste LCD-Tv'en de har. Men er det best å kjøpe denne LCD TV'en, eller gå for en plasma, eller gå for et annet merke og betale 1000 ekstra? Leste en test av denne TV'en og den fikk ikke så bra. Vil ikke at pappa skal bruke en den penger på denne skjermen, fordi han for den noe billigere, hvis den er dårlig da..

 

Og har den ikke Compoent video inngang? Det sto ihvertfall ikke det på prisguiden, det MÅ den jo nesten ha.. Jeg skal spille en del 360 på den, og har allerede componentkabelen!

 

Noe som kan hjelpe meg raskt? Hva anbefaler dere at pappa skal gjøre? Kjøpe skjermen jeg nevnte over, kjøpe en plasma Hitachi, eller bare en M-type samsung LCD? Han bestiller mest sannsynelig på mandag, så vil gjerne ha litt hjelp kvikt!

Skal få han til å lese igjennom denne hvis noen sier noe fornuftig! :p

Takk for at du leste gjennom!

 

MVH

 

Martin-sama

Endret av Martin-sama
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den tv'en er fortsatt noe av det bedre du kan kjøpe, selv om den begynner å bli "gammel". Component-inngang har den, det er jeg 414% sikker på :) Bildet på denne tv'en minner nesten litt om et plasmabilde. Det er god innsynsvinkel, godt med tilkoblinger og en enormt kul fot som kan svinges med fjernkontroll.

Lenke til kommentar

Har dem ved siden av hverandre nå :)

 

Hitachien har et mer fargerikt bilde, samsungen er litt kaldere og gråere (på HD-bilde). Selv liker jeg bildet på Hitachien bedre, i tillegg til at gadget-faktoren er høyere. Hitachien er jo i utgangspunktet dyr (~20 000).

Lenke til kommentar
Har dem ved siden av hverandre nå  :)

 

Hitachien har et mer fargerikt bilde, samsungen er litt kaldere og gråere (på HD-bilde). Selv liker jeg bildet på Hitachien bedre, i tillegg til at gadget-faktoren er høyere. Hitachien er jo i utgangspunktet dyr (~20 000).

6140007[/snapback]

 

 

Ahh, tusen takk for at du var på! :) Flaks at noen kunne teste dem mot hverandre! Evig Takk! :w00t: Da regner jeg med at denne skjermen blir kjøpt da! :)

 

Med vennlig hilsen

 

Martin-sama

Endret av -Turin_Turambar-
Lenke til kommentar

Nå har ikke jeg sett den Sony tv'n før, men jeg har testet både på KLVV og KLVS serien og de har ikke overbevist meg. Men, har som sagt ikke prøvd den du linker til :)

 

Har testet Hitachien opp mot Samsung M61, R75, Grundig Vision II osv. og synes bildet på Hitachien er bedre. Den har et mer naturlig bilde, bedre innsynsvinkel og veldig god kontrast.

 

Så vidt jeg vet er det kun Expert som selger Hitachi (elkjøp har noe), men at fortjenesten er god er jeg ikke enig i. Det at han får 40% rabatt kan være av andre grunner.

Lenke til kommentar
Det er vel ingen tvil om at hitachi apparater har langt høyere fortjeneste enn andre merker og modeller hvor det er flere forhandlere som førere disse.

 

Som tidligere mangeårig selger vet jeg at enkelte merker er slike profittbomber.

6142581[/snapback]

Det er jo noe Hitachi gir til forhandlerne for å selge tv'ene... ;)

 

TV'ene er ganske dyre ja, men de er også veldig konkurransedyktige og klart bedre enn Samsung sin M61 f.eks... Sony'en liker jeg heller ikke så godt i forhold. Jeg synes Hitachi'en leverer bedre bilde.

 

Er Hitachi så overpriset av en 42PD6600 til 19.000/20.000 kr. er for dyrt? Noen andre skjermer til den prisen som er mye bedre?

Lenke til kommentar

32ld6600 er forsåvidt grei, men kan ikke konkurrere med 7200 når det kommer til bilde. 6600 er blassere og er mer avhengig av riktig innsynsvinkel. I butikken der jeg jobber flyttet vi den fra øverste hylle til nederst pga. at den var så dårlig når man ikke ser rett på den. 7200 har også en helt annen kvalitetsfølelse med glass og aluminium mot 6600 som stort sett er bygget opp av kjip plastikk.

 

Men 6600 er jo en hel del billigere. Jeg ville dog valgt Samsungs nye r75 som ikke koster sååå mye mer enn 6600. 6600 koster vel rundt 11000 (Er usikker, har den ikke inne for øyeblikket) og Samsungen koster rundt 14000.

 

Håper i hvert fall det var litt til hjelp :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...