Gå til innhold

GPS på PDA eller på standalone?


Kizzaz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis du trenger en PDA, er det kjekt å kombinere GPS med PDA. Hvis du kun trenger GPS, er det ikke noe poeng i å kjøre det på en PDA. Når det kommer til programvare osv spiller det liten rolle om du bruker en standalone GPS eller om du kjører samme programvare på en PDA.

 

PS: Regner med at det er bilnavigasjon det er snakk om her.

 

-snubbel

Lenke til kommentar

Sorry, det er bil

 

Jeg sitter på en Dell X50v og jeg mener at man sparer penger, på å gå for Tomtom sin PDA ver med bluetooth, men far min som skal ha dette (siden jeg eier Pdaen) mener at at standalone kan være best, siden dette skal brukes uten meg. Men det er viktig at den har serverdigheter og at den kan tas med ut av bilen, og jeg vet ikke om tomtom sin kan det (pda ver.)

Lenke til kommentar

En standalone er enklere å bruke. Der er hardware designet for å passe til software og vice versa. Du vil dermed oppleve at ting "bare fungerer" i motsetning til TomTom på en PDA der det kreves litt knoting og programmet kan finne på å henge seg innimellom. Hvis det skal brukes aktivt og man _ikke_ har tenkt å ha en PDA med seg i bilen uansett, er standalone det beste valget. Hvis man uansett må ha med en PDA i bilen (pga jobb, ordrer, osv) kan det være enklere å ha alt i en og samme enhet.

 

-snubbel

Lenke til kommentar

er vel det samme, bare det at du trenger egen pda for at det skal virke. tomtomone blir også en mer skreddersydd løsning fra produsenten. er hipp som happ hvilken gps du bruker men pass på at den har sirf3 chipsettet

 

bruker selv tomtom5 + holux gr236 og er kjempefornøyd (det eneste er at kartene oppdateres sjeldent, slik at de nyeste gatene mangler)

Endret av Admin'c
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...