Gå til innhold

Telio er i gang med Telenordekning


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Herregud...

 

Telio fortsetter sin villedende markedsføring, og forsøker å få det til å se ut som de har et mobilabonnement som er gratis å bruke:

 

http://www.telio.no/?784

 

Det skal jo bli interessant når dette skal reklameres for på TV, hvor oppløsningen er så lav at det er umulig å lese det med liten skrift.

 

Å bruke 0,00 prising på den måten er jo like idiotisk som om prislisten på NextGenTel bredbånd skulle vært satt opp per MB, som da naturligvis blir 0,00, siden de ikke tar betalt per MB.

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar

Det er selvsagt viktig og presisere at dette abonnementet egentlig bare er rimelig for EKSISTERENDE teliokunder som ringer lite med mobil, noe jeg er sikker på er meningen fra Telio sin side.

 

Eksisterende kunder har ikke noen minimumsfakturering på kr 99,- pr mnd. Det er allikevel litt lett å bli villedet til å tro at de 30 første minuttene er gratis, noe de ikke er. Du slipper nemlig ikke unna oppstartsavgiften på 59 øre. Dette er forståeligt, men burde faktisk kommet bedre frem i teksten.

 

Ved å også kunne tilby mobil abonnement til kunder, tror jeg faktisk Telio får rimeligere priser ved ringing inn i mobilnettet. På sikt vil derfor Telio kunne øke fortjenesten, eventuelt redusere ringeprisene til mobil.

 

Dersom du ikke er Teliokunde er dette abonnementet totalt bortkastet. Svindyr etablering, minstefakurering på kr 99,- pr mnd, og høy minuttpris. (Etableringsprisen er helt klart satt så høy for å lokke eventuelle nye kunder til også å tegne et IP-telefoni abonnement)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...