Gå til innhold

Føler meg en smule provosert!


zemtex

Anbefalte innlegg

Har den senere tid vært på hugget etter nyheter om Ati Radeon 8500(retail)... Ser med skuffelse at de norske web-shopene flytter "på-lager-dato'n" lengre og lengre framover..! Har nettopp lett på nettet etter web-shops i USA som sender ut av usa, uten hell...

Har lest at noen få kort er kommet til landet, så jeg spør automatisk, hvorfor har det da ikke kommet fler... Web-shopene i norge bør pushe på, da det er et stort marked i disse tider....

 

Ser ut til at det eneste jeg kan gjøre inntil videre er å bite meg selv i leppa, og prøve å la være å irritere meg over GF2MX'n som jeg har nå!

 

-NB: GeForce 3 tilhengere trenger ikke svare på dette innlegget, da jeg er fullt klar over at disse er gode kort til bob-bob priser(kremt kremt Ti500)

 

MVH ZemteX

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg ble også utorlig sint av at alle webshopene forandret datoen gang på gang. i forige uke gadd jeg ikke vent mer, så jeg bestilte et hercules gf3 ti200. jeg er meget fornøyd med dette kortet.

 

NB: jeg hadde voodoo3 fra før av, hadde jeg hatt et gf2mx hadde jeg kanskje klart å vente, hvem vet.

Lenke til kommentar

Kjent problem det med datoer, særlig på grafikkortsida. Sjøl venta jeg i vel 3 måneder på et Matrox-kort en gang, så kjøpte jeg ATI, fordi jeg ikke gadd å vente.

 

Men du skal kanskje være glad til med at de ikke slipper ting før de har fått det til å virke ordentlig. Kjøpte et ATI Radeon i våres, og først nå i høst (altså et halvt år etter), har driverne begynt å bli det man kan kalle stabile.

 

Ellers har jeg ikke mye godt å si om ATI, når det gjelder drivere. Da Radeon første gang blei introdusert var alle testene målt med spesielt tuna drivere. De driverne som fulgte med kortet og som det var support på, ga nesten bare halvparten så bra 3DMark-score som de tuna testdriverne. Det er nesten svindel, spør du meg, men det er vel sånn alle driver på ...

 

[ Denne Melding var redigert av: Razul på 2001-12-09 14:02 ]

 

[ Denne Melding var redigert av: Razul på 2001-12-09 14:02 ]

Lenke til kommentar

Quote:


On 2001-12-08 16:31, zemtex skrev:

Caveman: Hva for monitor bruker du? Grunner til at jeg spørr, er at jeg har nettopp kjøpt meg en Sony 19", som jeg ikke får utnytta bildekvaliteten på(gf2MX!!!)... Hva syns du så langt om GF3ti200 bildekaliteten...?


ZemteX



 

jeg har en 17" siemens skjerm (dritt skjerm). jeg syntes bildekvaliteten på mitt gf3 ti200 er helt topp. selv om min skjerm suger får jeg alt klart og fint på skjermen min. jeg er meget fornøyd.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...