Gå til innhold

Spill legger seg ned til desktop


Anbefalte innlegg

Hej!

 

Som dere sikkert ser i topic'en, så er problemet mitt at spillet legger seg ned når jeg starter det. Jeg trykker på ikonent (f.eks. WoW eller TrackMania Nations), spillet starter, skjermen blir svart og skrur seg av og på (ser i alle fall slik ut, den grønne lampa går fra grønn til gul og så tilbake igjen) samtidig som jeg hører et *klikk* fra skjermen. Så kommer bildet igjen, og nå ligger spillet minimalisert nede på oppgavelinjen. Trykker jeg på spillet nede på oppgavelinjen får jeg samme scenario igjen: svart skjerm, av og på, og tilbake til desktop.

 

Jeg har de nyeste driverne til alt, men likevel får jeg ikke dette til å virke.

 

Og spar meg for flaming, jeg søkte i forumet og fant _1_ tråd, og den ga meg ingen svar.

 

På forhånd takk for alle svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg har nesten samme problemet, med ugjevne perioder, relativt ofte desverre så faller jeg ut i windows når jeg spiller. etter en stund så fant jeg ut at det er emule som gjør dette. for når jeg trykker alt+tab for å komme inn i spillet igjen så ligger emule på lista i noen få sekunder. hver eneste gang. men har ikke klart å lokalisere grunnen enda. det er ikke når filer er ferdig lasta ned i alle fall

 

edit: beklager at jeg brakte noe konstuktivt til akkurat ditt problem, da jeg tviler på at emule skaper det problemet du har. men så en mulighet til å lufte mitt problem, og kanskje sette litt fart på problemløsningstanker hos folket :)

Endret av Spirre
Lenke til kommentar

Tusen takk for hjelpen, Spirre! Og ikke tro at jeg er sarkastisk nå, for ditt innlegg ga meg ideen om å se etter programmer og filer som kjører mens spillet legger seg ned ved å trykke ALT+Tab, og da så jeg at det var en fil kalt svchost.exe eller lignende som kjørte samtidig. Jeg avsluttet det med oppgavebehandlingen, og vips!

 

Så problem løst for denne gang.

 

Til dere som sikkert har samme problemet: Akkurat når spillet legger seg ned, sjekk hvilke programmer som kjører med ALT+Tab, gå i oppgavebehandlig og avslutt denne prosessen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...