Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Brukt MB E220 CDI


Anbefalte innlegg

Stilte samme spørsmålet på VG-diskuter, men tenkte jeg skulle prøve meg her også.

 

Jeg går å lurer på å kjøpe meg en brukt MB E 220 CDI i årsmodell 1999-2002. Men som med alle bruktbiler er det et sikkert noen spesielle ting man bør passe seg for her også. Hvis noen her inne kunne gitt meg noen gode råd angående pris/årsmodell/utstyrsnivå/km og evt. typiske "feller" så hadde jeg vært veldig takknemlig.

 

På VGD så blei jeg veldig advart mot rust, kan dere bekrefte at problemet er ille. VGD Tråden

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja det ligger å lurer en kjempefelle.Du må opp i 2000 mod for å få rustgaranti.Den rustgarantien kommer du til å ha bruk for.Ellers er det en kjempebil.Ikke kjøp en eldre Taxi med mindre du kan skru selv og forstår at det blir litt påkost.Feilene som følger alle Mercedeser er jo foringer og kuler,men det er overkommelig.Jeg vile anbefale deg å ta en test hos Mercedes før kjøp da det kan spare deg for en del penger.Bare det at det f.eks mangler litt av tallene på kilometertelleren er en reparasjon som fort koster 6000 kr selv om det ser ut som en bagatell når en prøvekjører.

Lenke til kommentar

Ja, desverre. Hele 210-serien (96-03) har de samme rustproblemene, som skyldes fabrikkasjonsfeil. Har selv en '96 E280 - den har store rustangrep i alle 4 hjulbuene :mad:. 30 års garantien på nyere modeller har store begrensninger på hva slags type rust den dekker, og hva slags forutsetninger som gjelder. Gå til www.mercefreaken.com og søk på rust der..

 

Veldig synd siden det forøvrig er en kjempebil. Men pga rustproblemene ville jeg ikke vurdert denne. Hadde nok heller sett på en Bmw 5-serie som et alternativ da.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

du skal vite det at denne 30 års garantien sprite nevner, gjelder kun for biler f.o.m '98. Før dette var garantien 8 år.

 

Utover rust, så er MB diesel noe av det tryggeste du kan kjøpe.

 

'03/'04 211 dieseler får du til rundt 300000 men da bør de ikke ha gått mer enn 150-200K. Kanskje litt mer attraktivt? Riktignok dyrere. Sinnsykt fete biler.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...