Gå til innhold

TEST: Powerball 250 Hz Pro


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fy søren, fikk meg en idag. Etter 1 time har jeg fått 2 store blemmer, og hånda mi gjør så sykt vondt :S Ikke armen, er ikke støl, bare hånda.

 

Fikk den opp til 11700, men det klarte jeg bare en gang. ligger ellers på 9000. Utrolig hardt å få den over 11000. SKjønner ikke hvordan folk kan ha fått 14000 etter 3 forsøk. Utrolig morro er det :D

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
n Powerball har flere gode egenskaper. I tillegg til at den er morsom å bruke, er den også et nyttig treningsapparat. Den 250 gram tunge ballen veier nemlig plutselig 10-12 kg når den kommer opp i 10 000 omdreininger i minuttet.

 

hvordan får den til det?

5998007[/snapback]

gyroeffekt, og sentrifugalkraft vil jeg tro, sikkert mange fysikknerder her (no offence :p ) som kan forklare deg det :roll:

Lenke til kommentar

Noen ting en kan prøve på om en har gått lei av powerballen:

(Men jeg tar ikke ansvar for noe, den kan nok bli ødelagt + den kan ødelegge andre ting i huset)

 

- Fyr opp powerballen i god fart og legg den kjapt ned i orginalesken. (Den passer ivertfall veldig godt i esken jeg fikk. Sett nå esken på skrått, slik at den balanserer på kun den ene kanten. Ofte vil den klare å holde seg slik ganske lenge før den faller ned.

 

- Ta av gummiringen som går rundt ballen. Spinn den opp i god fart. Sett den forsiktig på et hardt og helt glatt underlag. F.eks et bord. Prøv å sett den slik at innerballen spinner vannrett. Ytterballen vil etterhvert få en enorm fart! Ble skremt første gang jeg fikk det til :p

 

Ps: Har lest om at den store farten kan få telleren til å falle av, så den bør kanskje demonteres først? Selv har jeg Techno-ballen, der er det ikke noe problem.

 

Don't try this at home! :p

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...