Gå til innhold

Bytte HDD i Toshiba Satellite Pro M30


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har en Toshiba Satellite Pro M30 hvor hdd'en har begynt å fuske (støy og vibrasjoner som fører til "blåskjerm" i XP).. såvidt jeg vet er hdd'en i maskinen min av type Toshiba 60GB 2,5 IDE.. det jeg lurer på er om jeg kan f.eks. kjøpe denne hdd'en fra Amentio og bytte ut med den originale? Eller eventuelt denne 80GB Toshiba hdd'en fra Komplett (tenker da på at pc'en i utgangspunktet kommer med 60GB hdd og dermed kanskje ikke vil kjenne igjen en på 80GB)?

 

Har allerede demontert hdd'en som sitter i Toshiba'en og montert den inn igjen så lenge for å finne ut om det var vanskelig..kan det hende jeg får plassproblemer ved monteringen av eventuell ny hdd, den som sitter inni maskinen i dag sitter ganske så "tight"? Og vil, hvis jeg får montert denne hdd'en, maskinen kjenne igjen og kunne ta den i bruk?

Endret av escobar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ikke noen laptop ekspert, men har da byttet min andel av harddisker i laptopper på jobben. Burde ikke være verre enn å få tak i en annen 2,5" harddisk, maskinen skal finne ut av den.

 

Og joda, de sitter stort sett rimelig tight, men de skal være helt like størrelsesmessig.

 

Begge harddiskene du hadde funnet så helt ok ut.. evt google litt for å lese tester ang. varmeutvikling hvis det har noe å si.

 

Lykke til :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...