Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Problemer med d-link dl624


Anbefalte innlegg

Nå har routeren slått seg helt vrang, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Hastigheten ligger helt på bunn (1-2 mbps) hele tiden, og det er så vidt jeg får skrevet dette innlegget.

 

Jeg har forsøkt å restarte modemet og kjøre install-wisard på nytt, men det hjelper ikke.

 

Dette blir vel litt generelt, men er det noen som har forslag til hva jeg kan gjøre?

 

Jeg kjøper nettverkstjenester fra UPC, men det funker som det skal. Kobler jeg meg direkte til modemet går det så det suser.

 

Jeg er også sikker på at det ikke er nettverkskortet i maskinen det er noe galt med. Jeg har to maskiner, og samme problem oppstår med begge to.

 

Jeg leste denne posten her og når jeg tenker meg om, begynte problemene da jeg tok strømmen til modemet en kort periode...

Endret av grukk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da spør jeg ganske så enkelt .

 

Har du forsikret deg om at din DI-624 har siste versjon av firmwaren tilgjengelig nettopp til din revisjon av routeren ?

 

Har routeren fungert rimelig greitt før eller har den alltid vert litt merkelig ? Vil det si at du f.eks har gjort noen forandringer i oppsettet i det siste som kan ha påvirket hvordan den fungerer .

 

Det er forskjellige "yttre" påvirkninger som kan gjøre at routere med liten kapsitet vil bli overbelastet og jeg har merket meg at en factory reset sammen med at routeren blir satt opp på nytt kan være på sin plass i enkelte tilfeller hvor det har vert noe "konfigurasjon" som nødvendigvis ikke er helt korrekt .

Lenke til kommentar

Takk for at du tar deg tid Konge.

 

Jeg leste denne posten her og når jeg tenker meg om, begynte problemene da jeg tok strømmen til modemet en kort periode...

 

Routeren har vært rimelig stabil tidligere. Jeg har hatt noen problemer med at hastigheten har gått opp og ned, og aldri fått samme hastighet som over kabel, men det har ikke vært så ille som nå.

 

Jeg har forsøkt å oppdatere firmware, men nå har jeg for dårlig oppkobling. Det funker heller ikke å koble kabel til modemet, da får jeg beskjed hvert 10. sekund om at en nettverkskabel er koblet fra....

 

Det ser nesten ut som modemet restarter seg selv jevnlig...

Endret av grukk
Lenke til kommentar

det heter ikke modem :p men en router... D-linken er en router... UPC sin boks er sikkert oxo en router med innebygd modem... de billigste routerene til D-link har hatt en tedens til å vær ganske ustabile... sjekk med D-link siden du har 624 så er det en sjangs for at du har den første strømforsyningen... du vil da få en ny med D-link. men ikke sikkert at det løser problemet... kjøp ASUS!

Lenke til kommentar

Istedet for automatisk fallby andre produkter synest jeg at man heller burde prøve hjelpe trådstartere på dette forum med de produkter som de allerede eier .

 

Og jeg har ikke hatt noen problemer noen gang på akkurat det punktet med at man kjører 2 DHCP servere etterhverandre som at den boksen som ISP leverer tilfeldigvis er en router . Jeg har satt opp nok DLink bokser til å kunne si at feilen ligger utenfor akkurat dette .

 

Men det har vert vellykket i mange tilfeller å skaffe en 3A forsyner til noen DI-624/DI-624+ mens andre ikke har vert i den heldige situasjon .

Lenke til kommentar

UPC leverer kun rene modem, altså så har ikke den noden en innebygget ruter.

 

Om du har motorola modemet fra UPC kan du prøve å ta strømmen fra modemet i 10minutter. Modemet har Maclås og det kan hende det er dette som fucker.

 

Ellers må du teste å ta firmware oppgradering på ny i dlinken. Om heller ikke dette fungerer kjør factory reset.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...