Gå til innhold

Final Fantasy XI Online - tetramaster - PlayOnline


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

har spillt det litt nå, og det klarte ikke helt å fange meg inn på samme måte som noen andre spill/MMORPGer har klart. Det er alt for komplisert! at jeg faktisk må sette meg ned i en god halvtime å se på en rekke videoer for å skjønne hvordan jeg skal finne meg noe å gjøre blir for dumt. Musa er og helt ubrukelig :S.

 

Skjønner godt hvorfor folk liker dette spillet, men det er ikkenoe for meg. Jeg håpet egentlig at jeg hadde funnet et nytt spille å spille i lengre tid framover, men det ser dårlig ut nå :S.

Endret av zeox
Lenke til kommentar

Man bruker kun tastatur og eventuelt gamepad i dette spillet. Glem musa. Og ja, det er komplisert og svært mye å sette seg inn i. Dog er det bare å ta det rolig, en ting av gangen så går det bare godt.

 

Jeg kunne ikke en dritt da jeg begynte, og kjente ingen som hadde spilt det før. Nå kan jeg det meste etter over 3 år :) Det er et spill som aldri tar slutt når du først har kommet inn i det. Men for å komme inn i det må man "ofre" litt, dessverre.

Lenke til kommentar

Er det noen som har funnet en butikk man kan forhåndsbestille Wings of Goddess expansion fra?

Utgivelses dato er satt til rundt den 22 Nov så den burde vel være i sortimentet hos noen snart.

Har sjekket de mest vanlige av innlands og utlands butikker men ikke funnet noen, og det gjelder den europeiske versjonen :)

Lenke til kommentar

Ikke funnet den enda jeg heller men det kommer nok :) Ikke noe hast uansett. De første ukene er som vanlig etter ny exp pack. Maint. nesten hver dag i noen uker i tillegg til panikktilstander og overprising av nye items.

 

Ser heller ikke noe særlig vits i å begynne på denne før jeg har blitt Captain og er ferdig med ToAU missions, men det skulle jeg klare sånn ca. innen den tid :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...