Gå til innhold

Gni på LCD skjermen min


Atle_

Anbefalte innlegg

Hei,

 

jeg har en død pixle på min LCD skjerm, så etter litt gniing for å prøve å live den opp, tenkte jeg - "kan det være heldig å gni så mye på skjermen?"

 

Så det jeg lurer på er egentlig, er det skadelig å klemme på skjermen? Selvsagt ikke hardt. Og, hvor lenge forventer man at en LCD skjerm skal leve?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg gnidde på en grønn (defekt) pixel på laptop`en min for et par år siden. Det resulterte i at den grønne pixelen forsvant, men jeg fikk et grått område med en diameter på ca. 1 cm rundt pixelen. Feltet vises bare på sort bakgrunn, men er allikevel irriterende.

 

Har akkurat kjøpt en Eizo L565, og den har også en lysende grønn pixel. Den er absolutt ikke stor, men stor nok til å være irriterende når jeg har lagt ut 8.5K for den. Pixelen vises bare på sort bakgrunn, men jeg tør ikke gni for å få den bort ettersom jeg har det første gni-prosjektet mitt friskt i minne.

Lenke til kommentar

Den grå flekken var ikke pusseriper. Feltet ligger bak glasset, og ikke på overflaten. Den ses bare på sort bakgrunn. Har levert maskinen til service hos IBM, med fikk beskjed om at feilen ikke var stor nok til at skjermen ble byttet.

 

Tror ikke det er nødvendig med vaselin. Bare å bruke en t-skjorte ellerno mellom fingeren og skjermen for ikke å sette fettflekker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...