Gå til innhold

Hvorfor ikke UiTø?


Anbefalte innlegg

Ser at mange vurderer UiO, NTNU, HiST og Bergen. Hvorfor ser dere ikke også mer mot nord? UiTø er ett fint universitet å studere i. Greit nok miljøet er ikke så stort som ved UiO eller NTNU, men det er ganske god kontakt mellom foreleser og student.

 

Jeg er på 4 året Master i Teknologi / Sivilingeniør Informatikk. Dersom du / dere har spørsmål, er det bare å komme med dem.

 

Lykke til med studievalget.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Fortell gjerne litt om hvordan studentmiljøet er der oppe...

5860928[/snapback]

 

Miljøet er lite men bra. Vi studenter har god kontakt med hverandre, også med forelesere (som gjerne svarer på det du lurer på etter forelesningen). Mat.Nat fakultetet er ikke det største når det gjelder antall studenter, men det er ett veldig spennende miljø å være i. Klassene er små når du kommer mer innpå det du skal studere, men det er forsåvidt fint for da kan du spørre mer og få mer oppfølging enn om du hadde kommet inn i en svær klasse.

 

IFI har fått en ny maskinpark for ikke så veldig lenge siden (med 20" LCD Dell skjermer) som er ganske fine å bruke. Når det gjelder selve fagene, så er de preget av en balanse mellom teori og praksis, det vil si at du bruker det du lærer. Senest nå lærer jeg bl.a om distribuerte algoritmer, noe som er drit gøy (særlig når du ser at algoritmene fungerer). Du lærer også å bruke Linux (som er et ganske foretrukket OS her).

 

Bare spør hvis det er noe mer.

Endret av MrJavalava
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...