Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bakhøytalere uten lyd


Anbefalte innlegg

Lager nok et lite emne over et problem jeg har. Har en '97 Audi A4, og har problemer med høytalerne bak. Har sett bak på kontaktene som skal inn på spilleren, og de er koblet til. Men det kommer ikke lyd ut av dem? Er de defekte, eller er det noe som ikke er helt som det skal?

 

**EDIT**

 

Det er standard høytalere

Endret av wunderbaum
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du sjekket om det er høytalere bak ? :tease:

 

Neida, hvis det ikke er lyd bak i bilen kan det nok mest sannsynligvis være at høytalerene ikke er koblet til, eller at ledningene som går bakover har blitt gnagd over. Mener å tro at selv om høytalerene er defekt/ødelagt, skal de prøve å lage lyd fordet.

Lenke til kommentar

Så klart Jalla... Det har jeg jo ikke tenkt på :p Skal gå ut og sjekke nå :) Er litt irriterende for de bak å ikke høre annet enn bassen når de sitter baki der. Ikke det at det plager meg personlig, men folk klager hele tida, så tenkte å få gjort litt med det :p Men det som er da, de funka veldig fint med en gang jeg fikk bilen, så bytta jeg først til en billig elendig DVD spiller, og da slutta de å funke. Og de vil ikke funke med Kenwood spilleren min heller :hmm: Men får gjøre som du sa Jalla ;) Selv om det er et lite stykke bak til høytalerne. Men får bare ta en lang ledning og teste det. Takk for tipset!

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Sorry at jeg drar opp igjen den her, men jeg sjekka mellom ISO kontakten og høyttalerne med et multimeter, og der var den ene defekt. For å være helt sikker, så lånte jeg en sånn sak som man plugger på som lager lyd hvis det er kontakt i andre enden, og da fant jeg den ene, men ikke den andre. Så det tyder vel på at den ene er defekt men ikke den andre? Får ikke lyd ut av noen av dem fordet da :dontgetit: Hvis den ene er defekt, da kjøper jeg bare 2 helt nye høyttalere og legger opp en ny kabel til begge to. Men problemet da et hvilke høyttalere jeg skal kjøpe. Trenger ikke sånne til mer enn 2-300,- Det viktigste er at de skal lage lyd for de bak, for akkurat nå hører man nesten ikke noe pga bassen.

 

**EDIT**

Jeg veit ikke størrelsen på høyttalerne. Noen som veit størrelsen på originale høyttalere i en '97 Audi A4?

Endret av wunderbaum
Lenke til kommentar

Fant ut størrelsen på høyttalerne, men veit ikke hvordan jeg får av gitteret som sitter oppå dem. Noen som veit? Har prøvd å røske litt i det, men det hjelper ikke. Sitter som støpt til den stygge hatthylla :(

 

**EDIT**

Fant ut at den var skrudd fast bak en metallplate som ligger under selve hatthylla, så jeg tok liksågodt hele dritten bort med tang :p Nå funker hvertfall høyttalerne :D

Endret av wunderbaum
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...