Gå til innhold

Nokia 6270 vs 6280


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Skal kjøpe en ny telefon til dama. Skal være best mulig, spesielt på kamerasiden...

Hva bør jeg satse på av Nokia 6270 og 6280? Enkelt sett er det jo bare 3G som er bedre på 6280, hvis en ser på spec, og det trenger hun ikke. Kamera ser ut til å være det samme, men 6280 får generelt noe bedre score på tester..

 

Hva bør jeg kjøpe? :hmm: Er jo litt forskjell i pris... :roll:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Viser til det andre har svart, mht. selve sammenligningen mellom de to modellene.

 

Vær uansett obs på slark i skyvemekanismen. Har dere muligheter, så prøv i butikken, og ta den med minst slark.

 

Det har også vært en del firmwareproblemer, men det er vanskeligere å påvise, uten at man går grundig gjennom menyene. Har dere mulighet til dette, test om telefonen restartes når man bruker minnekortet.

 

Både 6270 og 6280 er kongetelefoner. Noe av det som trekker ned er skyvemekanismen og mangel på beskyttelse av kameraglasset. På 6280 kan man om uhellet er ute, bytte hele baksekslet. Kameraglasset sitter nemlig i bakdekslet. Da bestiller man nytt bakdeksel, i stedet for å levere inn hele telefonen til reparasjon.

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar

Hvis det står mellom 6270/6280, har jeg begge telefonene og vil absoutt anbefale deg å kjøpe 6280 spesielt siden det er madammen din som skal ha den.

Den er mye lekrere utseendemessig, mindre, lettere, sliden er forbedret i forhold til 6270, og den virker også raskere enn 6270 i menyer/bruk av minnekortet. Ellers er telefonene svært like.. det eneste viktige ellers er vel at 6280 har 3G OG Edge i tillegg til VGA-kvalitet på videopptak. :dribble:

 

Som nevnt ovenfor må du bare passe på å finne et eksemplar med minst mulig slark i sliden og ikke være redd for å spørre om å få prøve flere. (Fikk velge mellom 4 stk på Siba selv, TOPP kundeservice!!) :thumbup:

Lenke til kommentar
Takk for all hjelp :)

Er det store problemer med slark? Tenkte å bestille den på nettet å da blir det litt verre med "prøvekjøring".... :ermm:

5848348[/snapback]

 

 

Du kan be nettbutikken finne en med lite slark, og henvise til at dette er et kjent problem med 6270/6280, eller henvise til dette forumet.

 

Så kan de gi en tilbakemelding før du kjøper. Er du ikke fornøyd, kan du bruke returretten. Så de har ikke noe igjen for å bare ta den første og beste telefonen og sende deg, så lenge du gir klar beskjed på forhånd.

Lenke til kommentar
:)

 

Vet at jeg maser nå, men er det noen som vet hvor den finnes på lager? Ser mange "ubekreftede" lagerstatuser...  :ermm:

5849375[/snapback]

 

Du maser ikke. Du ønsker jo bare å få opplysninger, og de får man her på forumet. :)

 

6280 finnes allerede i handelen, om enn ikke i fullt monn. Men i løpet av april skulle den være å finne de fleste steder.

 

Har vært og kikket på 6280 hos mobilpusherne mine på Telebutikken, men tok betenkningstid. Kunne nemlig veldig gjerne tenkt meg Sonyericsson W300i, men det spørs om jeg gidder å vente på den. 6280 er uansett en knall telefon.

 

SE W300i er enklere å betjene mht. mp3/radio, og den har RDS-radio og meget god batteritid. Dessuten liker jeg utseendet dens helt sykt godt. Ellers er 6280 å foretrekke.

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar
Stikk innom en Telebutikk og spør om å få prøve den live der :)

 

Jeg ville uansett ha anbefalt deg for å gå for 6280 grunnet at du får mye mer for pengene, den ser veldig mye bedre ut og skyvemekanismen er bedre på denne enn på 6270...

5936949[/snapback]

 

 

 

Dessverre er 6280 befengt med en del firmwareproblemer, noe som gjør at en del har måttet sende fra seg telefonen for fw-oppgradering x antall uker.

 

Men med lite slark og fw som fungerer slik den skal, er 6280 en prima telefon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...