Gå til innhold

TES: Hvordan øke mercantile-skill?


Anbefalte innlegg

Merc skillen skal øke litt ved hvert kjøp og salg. Det skal også være uavhengig av hva man gjør med haggle og summen ved kjøpet. I alle fall utfra hva jeg har lest, men så leser jeg tidvis mye søppel også.. ;)

En ting er i alle fall lurt og det er å ta en liten mini-spill runde med kjøpmannen for å heve disposisjonen til deg. Maks disposisjon gir deg bedre priser + bedre speechcraft etterhvert.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kom til å tenkte på det samme igår. Har ikke merket at mercantile skillen har gått opp på en stund. Kan ha noe med at sånn skill-opp sak ikke varer så lenge, eller den kan være bugga hos meg :/ Får la være å bry meg om det, og heller håpe at det blir fiksa i en patch eller til jge starter ny char.

Lenke til kommentar

Ser nok ut til at det er noe galt med spillet for enkelte, ja. Jeg pleier selvsagt å få selgeren til å like meg først, og gjør alltid det jeg kan for å få best mulig pris, men skillen øker knapt. Begynner å bli ganske irriterende, for dersom det er en bug har jeg jo kastet bort en major skill.

 

Vil det forresten komme patcher til Xboxen?

Lenke til kommentar

Noe av nytten er vel at man kan få bedre pris for tingene man selger + butikken får mere penger å kjøpe for. Jeg har i alle fall store økonomiske problemer i spillet for tida og kunne trengt 100 i merc ;) Jeg får heller starte på noen skikkelige quest i stedet for å fly rundt i skogen å samle urter og sopp til potions..

Endret av Mozze
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...