Gå til innhold

[Løst]Systemutvikler søkes til spennende prosjekt!


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Vi søker systemutvikler for teknisk drift og utvikling av portalnettverk. Du bør ha solide kunnskaper om linuxserver, php, mysql, IPB, xhtml og css.

 

Du skal jobbe tett med prosjektledere som har bakgrunn innen konseptutvikling, grafisk design og webdesign, og du må derfor kunne kommunisere tekniske løsninger... fordeler/ulemper... på en forståelig måte. Med andre ord, du må kunne å kommunisere.

 

Løsningen skal benytte eZ Publish som cms, skal inneholde login og profilsider med integrering av ipb, krysspublisering mellom flere domener (støtte i eZ) m.m. Det skal implementeres diverse mindre php-script, samt noe skreddersøm. Din eventuelle jobb blir programmeringen av php og mysql i utviklingsfasen og diverse vedlikehold og videreutvikling i tiden etter.

 

Prosjektet er en nisjeportal på lik linje med Barnimagen.no, hardware.no, kvinneguiden.no osv... Vi kan love deg nok av utfordringer og uhøytidlige partnere... ja, det er det vi tilbyr... partnerskap (15 - 25%). Vi snakker ikke om raske penger, men mer om å skape et godt produkt og meget gode inntekter på sikt. Er du en positiv visjonær med ønske om å utvikle og skape en fremtidig arbeidsplass for deg selv og andre, ta kontak på PM. Prosjektet kan fint kombineres med vanlig jobb.

 

Tak kontakt på PM hvis det er av interesse, og vi kan utveksle litt mer informasjon. Oppgi e-post og evt. fortell litt om kompetanse og referanser.

 

MVH PIP

Endret av PIP
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei igjen!

 

Har fortsatt ikke funnet riktig person til dette prosjektet. Det er snakk om en intensiv utviklingsfase på ca. 2 mnd. for så å gå over til vedlikehold og eventuelle mindre moduler. Kan godt fungere som hobbyprosjekt ved siden av jobb så lenge du har mulighet til å sette av tid i utviklingsfasen.

 

MVH PIP

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...