Gå til innhold

måle cpu temp ?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har et lite spørsmål.

Er det noen som har testet ut disse temperaturmålerene fra AC mellom pakning og plexi på selve cpu-blokken?

 

Jeg har noen slike som er flate ca. 1cm. å det skulle holde forr å få den lille motstanden inn i vannet. en litten silikon linje mellom plexi og plastiken som er rundt motstanden og flat-ledningen. å få det tett mellom kobber og flexi er ikke noe problem, det kommer først når det går strøm gjennom motstanden som ligger i vannet. er den tett ?

 

å sette den mellom kobber å cpu tørr jeg ikke prøve på, men hvordan skal jeg få en rett temp-måling ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hmm tror jeg sliter litt med høye temps. Jeg har enda ikke klokket maskina noe som helst, den er vell helst underklokket, med andre ord ikke rørt BOIS enda.

 

Sitter i dag med et komplett AquaStream og Aquaero system som jeg er litt i tvil om holder.

Skal innrømme at NB-blokka er montert oppå cool-pipe'en. Det er et stykke mellom Eheim 1046 og vanntanken + at pumpen er montert oppe og tanken nede i kabinettet.

 

Mine temps er:

CPU - 39C

VGA - 44C

NB - 47

 

Dette er ideal temperaturene mine uten last. Er de høye?

Kansje å sette NB-blokka på NB'en direkte og også å plasere tanken over pumpen ville hjulpet. Men skal jeg gjøre dette må jeg gå til innkjøp av en Mosfet-blokk til Asus A8N. Som fører til mere motstand i systemet.

Jeg føler allerede at jeg har liten flow i systemet. Når jeg titter på tankens inn-nippel er det så vidt det er liv i vannet i tanken. Hvor mye takler en AC Stream (Eheim 1046) Har i dag 10 & 8mm ID slanger på systemet, og har tittet på dette plug&play prinsippet til AC. Men da går slangedimmen ned til 6-8mm ID på slangene. Er det noen bestemt vei vannet skal gå gjennom en blokk? tenker spessielt på 7800GT blokken fra AC. Hva vil dette ha å si for flow osv?

 

Har også vurdert å sette NB forran VGA i systemet, slik at det blir Pumpe ut,CPU,NB,VGA,12cm rad,tank,pumpe inn.

 

Dessuten er det noen som har et bilde over plassering av temp prober rundt CPU,NB. Sliter også litt med å finne utav hvordan temp kalibrering i AquaSuite funker.

Endret av Eudora
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...