Gå til innhold

Låne WoW til noen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skjønner ikke helt detaljene her.

Men for å spille må man lage seg en konto på wow-europe.com og legge inn en serial nøkkel som bare kan brukes EN (1) gang, etter dette er den bundet til den kontoen og den kan ikke byttes eller lånes bort.

 

Hvis du har lyst å låne bort spillet så må du gi han login informasjonen, altså brukernavn og passord. Og det er noe du ikke burde gjøre med mindre det er bestekompisen din eller noen du stoler 100% på :).

Men begge to kan ikke spille på samme konto samtidig.

 

Hvis du har en buddy-key/Free-trial key som du fikk med når du kjøpte spillet så kan du gi ham denne keyen så kan han lage seg en konto uten å skrive inn noe visa kort nummer osv. Hvis han da vil spille mer utover dette må han gå i butikken og kjøpe spillet og få en ny key som han da legger inn på den samme kontoen. Han kan IKKE kjøpe gamecard og spille videre på free-trial kontoen, her trengs det en original key som du bare får ved å kjøpe spillesken i butikken :).

Lenke til kommentar
Men begge to kan ikke spille på samme konto samtidig.

 

Så lenge de spiller på forskjellige servere funker dette ofte. Med en kompis er det slik at om de begge klarer å komme seg inn, så kan de spille sammtidig så lenge de spiller på forskjellige serverer. Men ofte så er det slik at når 1 er inne på en eller annen server, og han andre logger på på en annen server, detter han andre ut, men bare ca 30% av gangene.

Lenke til kommentar

Styr unna hele grei da Blizzard banner folk som driver med active account sharing som de kaller det.

 

"You may not share your Account or password with anyone, except that if you are a parent or guardian, you may permit one (1) minor child to use the Account instead of you (in which case you may not use that Account at the same time). (Section 1A of the ToU)"

 

Perm ban er vanlig for folk som blir tatt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...