Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

PC kommer med en overdøvende lyd, plutselig.


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg stod opp i morges klokka 07.00 ca, og jeg tenkte at jeg skulle slå på maskina mi å la den stå på mens jeg var på jobb i dag. (Den jeg skriver på nå forresten), uannsett: Jeg skrudd da på PSU`en, og fyrte opp, og bokstavligtalt der fyrte det opp ja. Plutselig kommer det en lyd fra pc`en som jeg ikke liker noe særlig. Dvs. maskina starter som normalt og sånn, men det er den lyden som kommer i oppstart. Jeg slo av maskina mi igjen, slo av strømforsyninga og prøvde igjen, samme lyden kom.

Slo av pc`en min igjen. Slo av strømforsyninga og gikk opp for å dusje. Når jeg da kom ned igjen slo jeg nok en gang på pc`en, da kom ikke DEN lyden, men en annen lavere lyd fra en plass i pc`en, men denne ga seg plutselig etterhvert.

 

Hva kan dette være tro?

hørtes ut som sen slags skjære lyd eller noe sånt.

 

Noen som vet?

 

Vennelig hilsen wil.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svarene. Sorry for at jeg ikke har svart før nå, men jeg har ikke hatt tid. Tja, dette skjer hver jeg starter maskina om morran. Hvis jeg slår den av og lar den være av til jeg kommer hjem fra skolen klarer den seg fint. Da kommer det ikke noen lyd. Nå har jeg funnet ut at lyd slutter når maskina holder på å laste Windows.

En på jobb mente at det hadde noe med at den var kald å gjøre.

Pappa mente at det kanskje kunne være harddisken.

Kuldeteorien kan nok være ganske riktig, for harddiskene er helt nye.

Har ikke tid til å gjøre noe med maskina akkurat nå. Er på vei til skolen snart, skal se litt på det når jeg kommer hjem.

Lenke til kommentar

hadde det samme med vifta på hovedkortet mitt.

det jeg gjør når den begynner å hyle er å bare ta et skrujern å drege den litt ut. så stopper den. før det høres ut som at den har glidd før langt ned å treffer på noe den ikke skal. hmm. på tide å bytte den kansje?

Lenke til kommentar

Nå har jo maskina ganske ny da. Maskina ble satt sammen i forrige uke eller noe. Det er 2 vifter på hovedkortet og en på CPU. Har ikke rukket å åpne kabinettet enda. Antalig har det noe med en vifte å gjøre ja. Skal se om jeg får gjort noe med det senere. Har ikke tid nå. Akkurat nå er den ganske stille av seg.

Lenke til kommentar

Nei, Pc`en kjører no dønn stabilt, så det er sikkert ikke noe farlig, men er litt irriterende bare. Jeg ser en gradestokk på kabinettet mitt nå, og den står det 22.5 grader C. akkurat nå, men vet ikke om det er i rommet eller inni kabinettet.

CPU`en ligger på 33 C. den nå. Begynner å bli nogenlunde bra temp da.

Skal ta meg en sjekk på det neste gang jeg åpner kassa. Det blir liksom ikke så ofte at jeg gjør det, for det er et hælvette å få det på igjen :p. Døra på kabinettet altså. Sånnsett er Yesico noe drit :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...