Gå til innhold

Påloggingsskjerm og personvern, XP


Anbefalte innlegg

Har satt opp en maskin for flere brukere med WinXP. På påloggingsskjermen så kommer det opp under hver enkelt bruker hvor mange uleste e-poster denne har. Forsåvidt greit nok (men hvor tar forresten windows denne infoen fra? OE, messenger e.l.??).

 

Problemet er at hvem som helst kan trykke på denne meldingen og se hvem brukeren har fått e-post fra, noe som er uønsket. Dermed vil jeg heller slå av denne funksjonen, men finner ikke ut hvordan. Noen som kan opplyse meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvordan fjerne melding om ulest mail fra velkomstbildet

Slik gjør du:

 

1. Trykk Start. Velg Kjør... skriv inn regedit og trykk OK

 

2. Finn frem til følgende nøkkel:

 

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\UnreadMail

 

3. Dobbeltklikk på MessageExpiryDays og gi den verdien 0 (null). Finnes ikke denne nøkkelen høyreklikker du i ruten til høyre, og velger New og DWORD. Navngi den deretter MessageExpiryDays. I utgangspunktet skulle da verdien bli 0, men sjekk for sikkerhets skyld.

 

4. Avslutt regedit og start maskinen på nytt.

Lenke til kommentar

Hm, får ikke dette helt til. Forstår ut fra det du skriver at dette vil fjerne meldingen om ulest e-post for gjeldende bruker, men ønsker altså å gjøre dette for samtlige brukere, hvor gjør jeg dette da?

 

Prøvde å legge inn nøkkelen og verdien også under HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ men heller ikke det gav ønsket resultat.

Lenke til kommentar

Hæ? Kan andre lese brukerens mailer om man trykker på den meldinga? Hvis man har passord på kontoen klarer man ikke det, skulle jeg mene. Eller?

Har egentlig ikke noe direkte løsning på problemet ditt for øyeblikket.

Se litt i registret, eller du kan endre Påloggingsskjermen i XP, slik at den blir som i Windows 2000. Da slipper du det der, men du må derimot skrive inn brukernavn og passordet om du eventuelt skulle ha et passord da.

Du kan endre pålogginsskjermen under Conrol Panel->User Account. Tror det var det i Windows XP. (Bruker Win2k selv så er ikke helt sikker)

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...