Gå til innhold

Søkemotorer finner ikke nettside


Anbefalte innlegg

Har et problem, har hatt ei hjemmeside liggende ute siden januar 05. I desember 05 omarbeidet jeg fullstendig mappestrukturen for alle undersider. De gamle sidene ble slettet. Når jeg nå søker på google m.fl. finner jeg bare de gamle sidene, og de lenkene er døde. Hvordan går jeg fram for å få oppdatert søkemotorene?? Ordner dette seg selv eller er det noe jeg kan gjøre? Ser at google tråler web'en med 6-8 ukers mellomrom. Det er nå akkurat 3mnd siden jeg gjorde denne endringen. Kanskje ikke så lurt ser jeg nå i ettertid :blush:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+56132
Jeg skal prøve dette. Vet du/noen hvor lang tid det tar før google "oppdateres"?

5716838[/snapback]

En bot er innom siden din i gjennomsnitt hvert 3 sekund (eller noe slikt) i følge Google. Så det blir nok oppdatert fortfølgende!

Lenke til kommentar

For det første ligger ikke Googlebot å sjekker siden din hvert 3 sekund. Sist jeg spurte Google om det samme fikk jeg til svar: De har lagt inn parametre for å sjekke oppdateringsfrekvens, popularitet osv. Ca 1 gang i uken oppdaterer Google sidene sine, og endringer blir foretatt hvis de blir funnet verdige. Du kan altså ha oppdatert siden din uten at Google oppdaterer den.

 

En annen ting som er lur er å få andre sider til å linke til deg, og f.eks legge ut adressen din til sider du vil ha oppdatert i søkemotorene inn på forumer som dette;

Bjørn Ryan Johansen

Bjørns URL liste

Bare Test

Bjørn Ryan Johansens resultater i søkemotorer

Bjørn Ryan Johansen

Endret av abrj
Lenke til kommentar

Har nå registrert meg hos Google, og lagt inn request på sletting av døde lenker. Tar 3-5 dager. Har også bedt om "crawler" domenet på nytt, usikker på hvor lang tid det tar. Så har jeg lagt ut lenker i diverse fora, fra før har jeg oversikt over topp-ti url som er lenket til mitt domene. Det bør vel kanskje gå seg til? Irriterende å ikke bli 'funnet' :dribble:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Meta har ikke stor funksjon lenger. Din side får treff på google dersom du har:

 

Gode tittel tager

Mangen besøkende

5794528[/snapback]

Jo flere eksterne linker til hjemmesiden din høyre ranking får du på hjemmesiden din og den siden linken peker på får også høyre ranking

 

Jo flere interne linker til en side på hjemmesiden din jo høyre ranking får denne siden. Vet ikke helt om hjemmesiden din får høyere ranking totalt.

 

Vis søkeordene brukeren søker med finnes i domenet, url eller i titelen kommer disse sidene høyrer på listen. Søkeord som finnes inni tager f.eks. <b> får vel også høyrer ranking vis jeg husker riktig.

Lenke til kommentar
En bot er innom siden din i gjennomsnitt hvert 3 sekund (eller noe slikt) i følge Google. Så det blir nok oppdatert fortfølgende!

5717243[/snapback]

Er du gal, mann....

5794922[/snapback]

 

 

JA GAL!

 

tror det variere, men du kan tenke antallet nettsider i verden... Ingen servere har tilgjengelighet til å sjekke ALLE :cry: sidene hvert 3 sekund TRUSt me

Endret av sqitfire
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...