Gå til innhold

Hvordan spille bak brannmur?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg sitter bak en brannmur som hindrer meg i å spille Final Fantasy XI online. Følgende informasjon kan jeg gi om spillets bruk av porter:

 

TCP 25.80.110.443 or 50000 - 65535

UDP 50000 - 65535

 

Altså slik jeg har forstått det de vanlige portene som 25, 80, 110 og 443. 50000 - 65535 brukes jo til hva som hest, så ikke rart de er sperret. Jeg har også lest at de benytter seg av hopping mellom porter man bruker for å spille for å ungå hacking av serverne. Om dette er sant vet jeg ikke, det eneste jeg vet er at SquareEnix og Final Fantasy XI online har en av verdens beste online rollespill serverparker og driftes av japanesere som er sinnsyke i programmering og drifting innenfor IT.

 

Så kommer spørsmålet; hvordan kommer jeg forbi firewallen? Jeg har nok av linjer på utsiden av denne jeg kan sette en proxyserver på, og benytte meg av linjas kapasitet på utsiden. Men hvordan gjøres dette? Jeg prøvde programmet på www.http-tunnel.com men det støtter bare TCP, og ikke UDP. Vet ikke helt forskjellen på de to men. Jeg har generelt sett god peiling på data, men på akkurat dette området er jeg litt noob. Men om noen vet om noen løsninger så gjerne kom med dem, og ikke nøl med å bruke noen faguttrykk for de kan jeg som regel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...