Gå til innhold

Problem med Aopen 6600gt PCI-e


Anbefalte innlegg

Problemet startet da skjermkortet til en kamerat av meg tok kvelden, så eg lånte mitt skjermkort til test, bare for å være sikker på at det bare var skjermkortet hans som hadde sluttet å virke. Jeg tok ut et PCI-e kort i en maskin hjemme hos meg og traska bort til han og satte inn mitt skjermkort i hans maskin.

 

Mitt kort funket uten noen problemer på hans maskin, helt til vi kjørte igang BF2 for å teste, da var det masse artifaxt, diagonale streker over skjermen, vet ikkje kordan eg skal forklare.

Etterpå kjørte vi igang NFSMW bare å teste om det kanskje bare var BF2 som kødda litt med oss, og dette spillet funket fint med mitt kort. Så da tenkte eg at det sikkert bare var en liten driver bug som gjorde at mitt kort oppførte seg merkelig på hans maskin.

 

Så eg tok ut skjermkortet og gikk hjem igjen. Tok i skjermkortet i min maskin igjen, og for å sjekke at det funket skikkelig så startet eg NFSMW for å teste, og plutselig var det masse artifacts hos meg også? Så kjørte eg igang F.E.A.R for å sjekke det spillet, men samme feil her. Så skjermkortet mitt som funket perfekt har nå plutselig begynt å skape seg etter at eg prøvde det i kameratens PC!

Skjermkortet har alltid vært kjørt på stock, så ingen overklokking her, brukte de siste orginale driverene. Kortet ser ut som det funker i 2D men ikkje i 3D.

Så eg lasta ner Riva Tuner for å se om eg klarer å klokke skjermkortet ned på 3D for å sjekke om default klokk er ustabilt, men uansett hvor lavt eg klokker ned så klarer den ikkje "TEST" som en må trykke på før en får skifte klokkefrekvens.

 

Ka skal eg gjøre, eg har avvinstallert drivere, installert nye, prøvd flere forskjellige drivere men samme feil kommer.

Skjønner ingenting eg.. :ermm:

 

Screenshot når NFSMW begynner...

post-19689-1141391406_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...