Gå til innhold

Hjelp til Gaim


Klaymen

Anbefalte innlegg

Som jeg har forklart i [https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=543389]dette emnet[/url] fungerer ikke vanlig msn hos meg lenger, og jeg hadde hørt at Gaim skulle være en fin erstatning, så jeg har lastet ned det. Men det er noe som irriterer meg... Programmet sier ikke skikkelig fra når folk logger på. Hører bare en lyd, men får ingen hint om hvem det var som logget på. Dessuten liker jeg å ha lyden av ofte, så det hadde vært praktisk om det kunne komme noe sprettopp-vindu i stil med msn. Noen som har erfaring med dette programmet, og vent om dette kan fikses?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det finnes en god del plugins til Gaim, som bla. gjør at du kan sette på "popup's" nede i høyre vindu. Du har også ganske mye kontroll over når disse skal komme opp. Pluginsene til gaim finner du her: http://gaim.sourceforge.net/plugins.php I nyeste verson av Gaim, kan du også legge til plugins via programmet, ved å gå på Tools -> Preferences -> Plugins. Ellers har vi også andre gode alternativer til gaim, bla. aMSN, som ligner mer på msn til å begynne med. Jeg tror egentlig jeg foretrekker Gaim, men om du ser etter noe som ligner mer på msn, så vil jeg annbefale å sjekke den og: http://amsn.sourceforge.net/ Etter min erfaring, er dog denne fortsatt *litt* mer ustabil enn Gaim (logger seg av og på oftere), men fortsatt et godt alternativ (er fortsatt i versonnr. 0.95 i skrivende stund).

 

Edit: kom på at jeg kanskje skulle navngi plugin'en, den heter Guifications. ellers ser jeg at den selv ikke er med i standardinstallen, så du må laste den ned fra siden.

Endret av Kael
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...