Gå til innhold

Anbefale ekstern TV-kort til Windows XP MCE..?


Goliath

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

den der var rimlig dyr da..

 

edit:

 

altså, jeg kan godt betale så mye for et tv-kort men hva skal en stakkars gjøre hvis man ikke er fornøyd med produktet? Hadde Elkjøp eller noen med xx-dagers åpent kjøp, kunne jeg ihvertfall fått testet det ut ..

Endret av überGoliath
Lenke til kommentar

Tja.... min erfaring med Hauppauge er velidg bra. Har hatt et PVR-250 pci kort i ca et og et halvt år nå og har ikke hatt noen problemer. Men det skal sies at PCi er oftere lettere å få til å fugere godt enn USB.

 

Jeg har ingen erfaring med MCE så jeg kan ikke si hvor godt det vil fungere med det. Men jeg vet at flere som bruker SageTV, som meg, har gode erfaringer med både Hauppuage PVR-USB2 og Plextor sin ConvertX. ConvertX har også støtte for hardware opptak til divx, men vet ikke om den er støttet i MCE.

Endret av hezzi
Lenke til kommentar

Microsoft er ganske strenge når det gjelder krav til hardware. I og med Windows MCE egentlig ikke er beregnet for løssalg (kun OEM) så har de satt opp en del rettningslinjer for hva en godkjent MCE PC skal inneholde. Fant en side hos microsoft:

 

http://www.microsoft.com/windowsxp/mediace...rtners/dfw.mspx

 

som gir litt informasjon om hva som kreves og hvor du også kan laste ned et test program for å se om du har et system som er godkjent. Kanskje det kan hjelpe deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...