Gå til innhold

Fuji 2800z


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skulle egentlig kjøpe meg det samme kameraet selv, men det at det ikke er mulighet for Video-out satte en stopper for det.

 

Som de sier kan det være greit å vente på 304 (3800) som er den nye versjonen. Den er lansert og skulle komme for salg i september. veil pris i usa 449$

 

På en annen side kan man med digitalkamera som med data.. vente og vente, fordi man snart får noe bedre for pengene...

Lenke til kommentar

Har sjølv dette kameraet og er svært godt fornøgd med bildekvaliteten. Det einaste minuset (som du sikkert har fått med deg) er at det blir vanskelig å ta bilder i dårlig lys p.g.a den elektroniske søkaren.

 

Positivt med masse zoom og eg synes også at batteria varer relativt lenge før ein må lade dei opp på nytt. Pass på å kjøp med eit større minnekort. 8 mb er altfor lite!

 

Ole

Lenke til kommentar

Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte 602z istedenfor. 2800 har litt lite manuelle innstillinger. dette er mitt første kamera og jeg har blitt bitt av fotobasillen. 2800 tar bare 2 bilder pr.sek mens 602 tar 5. det blir noen kule bildeserier av det. Skulle ønske jeg spyttet litt mer penger i det, men slik vil det vel alltid være. På en pris må man jo stoppe uansett, og man får mye kamera for 3500 kroner i 2800

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Fuji'en har litt trøbbel med lysfølsomhet, sier flere tester. Dessuten er pluggene til USB o.l. ubeskyttet, og derfor utsatt for støv, sand o.l.

Jeg endte opp med valget mellom dette og Olympus C-700 UltraZoom, og valgte sistnevnte etter grundig testlesing. Alle plugger er beskyttet av deksler, og det er betydelig mer lysfølsomt. I tillegg har den hele 10 x optisk zoom, så selv om Fuji'n hadde en meget bra zoom på 6x, har altså C700 nesten det dobbelte. Det er et dritbra kamera, og jeg angrer overhodet ikke. Det tar også opp videosnutter MED lyd! Jeg fikk det billig i sommer til 4999, men nå ser jeg av prisguiden at det er nede i 3300. Røverkjøp.

 

Trond

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...