Gå til innhold

Løst: Feil i Outlook - programmet bare avslutter


zacka

Anbefalte innlegg

Jeg har endret på stasjonsbokstavene i Diskbehandling og dermed fått et problem (jeg vil tro det er derfor). Når jeg starter Outlook (2003 Norsk) får jeg følgende feilmelding:

 

"Kan ikke starte Microsoft Office Outlook. Kan ikke åpne vinduet i Outlook. Kan ikke åpne mappesettet. Serveren er ikke tilgjengelig. Kontakt systemansvarlig hvis dette problemet vedvarer"

 

(Se vedlagte bilde i posten).

 

Outlook avsluttes automatisk når jeg trykker OK på feilmeldingen. Jeg får derfor ikke endret innstillingen hvor jeg kan endre hvor mappesettet er lagret. Jeg husker ikke hvilken stasjonsbokstav mailmappen min lå på før jeg endret, så jeg kan ikke endre stasjonsbokstaven tilbake til det den var for å rette på dette.

 

Det hjelper ikke å avinstallere Office for så å reinstallere det igjen (har avinstallert hele Office 2003 og nå kun installert Outlook 2003).

 

Går det an å gjøre noen endringer i registeret eller et annet sted for å rette på dette?

 

Edit: jeg har alltid mappesettet lagret på en "lagredisk" i tilfelle Windows krasjer. Derfor lå det ikke på C: i utgangspunktet. Lagredisken min har nå stasjonsbokstav E:.

post-277-1140507012_thumb.jpg

Endret av zacka
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 år senere...
  • 3 år senere...

Og dette funka fortsatt like fint i 2011 - takk til Outlook som bare går i bøtta uten å si hvilken fil den ikke kunne lese :thumbdown: - tok først et screenshot av dialogboksen for å huske hvilke filer jeg hadde, så var det å slette tilkoblingen til en og en helt til outlook kom opp igjen :nei: og så gjenopprette de jeg hadde koblet av...

 

Edit : Ja og forresten, alle filene var der de skulle være, men Outlook klarte av en eller annen grunn ikke å lese en av dem - foreldet format (har ikke skrevet til den filen på lenge), korrupert fil eller en å i filnavnet er mine gjett på hva det var.

 

M.

Endret av mysjkin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...