Gå til innhold

NB Kjøling og PCI-E sloter


Anbefalte innlegg

Hei der ute.

Jeg klarte her om dagen å ødelegge mitt hovedkort tror jeg. Skjermkabelen fallt ut av dataen da jeg vridde den 10cm på gulvet mens den var slått på. Jeg trodde først at det var skjermkortet mitt som var gåent, men tror jeg har funnet problemet i hovedkort siden det heller ikke funet med en gammelt PCI skjermkort. Hovedkortet mitt har ikke AGP så jeg kunne ikke bruke det kortet til å sjekke med.

 

Hovedkortet jeg har er et ASUS A8N-Premium kort. Da jeg først kjøpte kortet hadde det denne flotte cool-pipe saken, men i mitt Lian-Li skap er kortet plasert opp ned på et vis, slik at kjøleribben ender i bunn, og NB'en på toppen. Dette resulterte i at NB'en ble bort i mot 65 grader når dataen stod på tommgang.

 

Jeg gikk derfor til innkjøp av et svært vann sett til hele dataen fra AC. Settet funket fint. temperaturene var normale osv. Men så flyttet jeg jo dataen :cry: .

Problemet med disse Cool-pipe sakene er at de ikke kan tas fra hverandre, men må fjernes hele dri..... Jeg kjøpte ikke vann-blokk til volten på hovedkortet, så jeg møtte veggen der kan en si. Ivrig etter å få futt i dataen og alle disse fancy displayene fra AC klippet jeg over pipen, slik at vlten hadde kjøleribben, og NB'en fikk vann. Siden jeg har klippet i stykker pipen, kan jeg ikke returnere kortet og få nytt på garanti osv.

 

Jeg trenger derfor et par tips om nytt MB. Når jeg sitter å leser/titter på kortene virker det som et problem på alle kort at NB'en er plasert alt for nært bakre kant på PCI-E skjermkortet. ASUS A8N Premium er faktisk det kortet som virker til å ha best plass, så tror jeg var heldig med valg av kort slik. Er det noen der ute som har DFI kort og møtt noen problemer med plass til vann på NB og ingen problemer med skjermkortet osv.

 

Jeg leser rundt at DFI er bra kort, men må si jeg ikke er den med mest peiling på slikt. Jeg har altid brukt asus siden min først data. og dette er mitt første vann prosjekt. er derfor usikker på hva jeg skal se etter i valg av hovedkort. men å få plass til vann på NB'en er alfa omega......

 

Min Vann-blokk:

http://www.microplex.no/product.aspx?pid=AC24115&mcat=14s278

 

Takker for tips :whistle:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...