Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Pcen fryser etter post-screen


Anbefalte innlegg

Hei

 

Pc-en min har disse spesifikasjonene:

- Amd x2 4200+

- 2x1024 mb TwinMos 3200

- OCZ Powerstream 520W

- XFX Geforce 7800 GT 450/1000

- Abit KN8-Ultra

 

Helt siden jeg bygde pcen har det vært problemer. Grafikkrevende spill som Battlefield 2 og World of Warcraft har alltid fryst, etter en stund. Jeg trodde at jeg ville bli kvitt dette problemet etter å ha installert Win Xp med service pack2, men nei. I går spilte jeg WoW, det frøs seg og tvang meg til å restarte pcen. Etter at jeg trykte på restartknappen kommer jeg i post-screen med ram-opptelling osv. Etter post-screen fryser alt seg og denne meldingen kommer opp på skjermen:

 

MediaShield IDE ROM BIOS 5.50

Copyright © 2005 NVIDIA Corp.

 

 

Searching for array .....

 

 

 

 

 

 

Sånn står pcen i det uendelige. Har sendt mail til komplett, de ba meg formatere, men jeg kommer ikke så langt. Jeg har ikke tatt ut bios-batteriet enda. Burde jeg prøve dette? Hva betyr egentlig feilmeldingen?

 

Slik jeg ser det har jeg tre muligheter:

1. Ta ut bios-batteri

visst ikke dette funker:

2. Skaffe Windows XP 64-bit, fordi det var en IT utdannet som sa at spillene kanskje fryser seg pga. 64-bit arkitektur driver inkompabilitet.

Og visst dette heller ikke funker:

3. Sende tilbake til komplett.

 

Det skal siest at Pro Evolution Soccer 5 aldri har klikket pcen, selvom jeg har spilt det i flere timer. Battlefield 2 og WoW har pleid å klikke etter 20 min. Jeg lurer på om dette kan ha sammenheng med antall grafiske detaljer i PES5 sammenlignet med BF2 og WoW?

 

Jeg er rådløs, trenger hjelp av noen som virkelig har peiling på data eller har opplevd det samme. En data til over 10 000 kroner skal klare å kjøre nåtidens spill. Dette er virkelig begynt å ta på kreftene mine, jeg vil ha noe som fungerer.

 

Håper dere kan hjelpe meg!

 

På forhånd takk

 

P.S Jeg har flashet Abit KN-8 Ultra'en min med Flash Menu en gang før. Men frysingsproblemene hadde jeg også før flashing.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...