Gå til innhold

Nytt FF til ps3?


Anbefalte innlegg

Kommer det Final fantasy til PS3?

 

Kommer FF med online spilling (som MMORPG)

 

Blir det online funksjon på PS3 (antar vel det, men må være sikker :) )?

 

Blir det muligt å spille spill fra ps2 på ps3?

 

utgivelses datoen?

 

 

 

Helt til slutt et lite ønske: Om her er en ekstrem anti ps3 mobb som begynner å grine når de ser denne tråden, ver så snill og ikke skriv ting som "drit i ps3 a`.. suger ...." og slike ting! Har hørt nok av den slags!

Endret av jalla`n
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eg rekner med at FF fortsetter på sony sin side, dei kommer nok aldri til å gå tilbake til Nintendo. Men har høyrt Microsoft prøvde/ville ha FF på sin konsol. Trur ikkje det har vert noko offisiel melding om at FF kommer til PS3, men eg trur Square Enix kommer til å satse på Sony.

 

After showing some footage from the upcoming Final Fantasy XII for the PlayStation 2, Square Enix Yochi Wada showed a very impressive demo called "Final Fantasy VII: Technical Demo for PlayStation 3." The visually impressive demo showed a sequence of a cityscape, culminating with fan favorite Cloud jumping out of a train. However, Wada said the clip was "merely a sample" and Square Enix currently has no plans to release a remake of Final Fantasy VII for the PlayStation 3. However, he did say the series would arrive on the console in "some form."

Kilde:gamespot

 

Blir det muligt å spille spill fra ps2 på ps3?

Etter det eg har høyrt skal det gå ann. Basert på Wikipedia artikelen om PS3.

 

Blir det online funksjon på PS3 (antar vel det, men må være sikker  )?
Blir mulig å bruke den online, men det er ikkje sikkert FF vil vere online siden FFXII ikkje er online spel i heile tatt, men så er jo FFXI berre online så det er berre å vente å sjå.

 

Kommer FF med online spilling (som MMORPG)

FFXI er MMORPG, FFXII er singel player only. Ikkje noko er offentlig komt ut om Neste Final Fantasy spel så det er usikkert kva det blir.

Lenke til kommentar
Square Enix har, etter det jeg har hørt, sagt at de står sammen med Sony på Ps3, og at de allerede er i gang med planene for et Final Fantasy-spill til Ps3.

5474537[/snapback]

FF fortsetter sikkert på PS3 ja, men skaperen av Final Fantasy I til og med X2 har sluttet i Square Enix, så om en kan forvente samme kvaliteten lengre er jo ikke helt sikkert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...