Gå til innhold

Backup av harddisk fra krasjet pc


Anbefalte innlegg

post-92689-1137796956_thumb.jpgHovedkortet på pc'en til fruen har tatt kvelden, og det firmaet som reparerer pc'en sa at man må formatere harddisken og installere XP på nytt. De skulle ha 1500 kr for å sikkerhetskopiere harddisken, men tenkte jeg skulle spare de ved å gjøre det selv..

 

I min pc har jeg 2 harddisker - tok ut slave disken og satte inn den disken som det skal tas backup av (satt til slave). Når jeg slår på pc'en finner xp disken, men den vises ikke i min datamaskin. Finner disken i datamaskinbehandling (se bilde) som ukjent og ikke initalisert.

 

Hvordan får jeg tilgang på disken uten å slette noe av det som er på den?

 

Jeg kjører win xp home sp2

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Norsk OS, huff huff. Hvordan gikk det med denne saken? Det skal normalt ikke være noen problemer her. Jeg legger merke til at disken er over 137 GB. XP SP1 og senere skal støtte slike store disker, men du må også ha støtte i Bios for det. Hvor gammel er maskinen du har koblet disken til?

 

Btw, du må ikke "initialisere" disken i meningen partisjonere, om jeg forstår deg riktig. Ikke skriv til eller gjør noe med disken før du vet hva som er problemet.

Endret av substeve
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...